Didem Delen kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programındaki gelin adaylarından Didem Delen'in evli olduğu ortaya çıktı. Adnan Kızıltaş'la yakınlaşan Didem Delen kocasını neden sakladı?

  • AJANDA / 18.05.2017 Saat: 11:39

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programındaki gelin adaylarından Didem Delen'in evli olduğu ortaya çııkınca flörtleştiği Adnan çılgına döndü.

Kısmetse Olur evinin güzel yarışmacısı Didem Delen'in, TV8'de yayınlanan "O Ses Türkiye" programına aynı isimle katılan yarışmacı olduğu sanılmıştı. Ancak olayın isim benzerliğinden ibaret olduğu ortaya çıktı. Güzel Sanatlar'dan mezun olan O Ses Türkiye yarışmacısı Didem, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak kendisinin Kısmetse Olur yarışmasıyla hiçbir ilgisinin bulunmadığını belirtmişti.

Kısmetse Olur Gelin ve Damat Adayları

KISMETSE OLUR DİDEM DELEN KİMDİR?

33 yaşındaki gelin adayı Didem Delen, İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversite mezunu olan Delen, yarışma öncesinde Halkla İlişkiler Uzmanı olarak çalışıyordu. Didem Delen, Kısmet Olur evinin en çok talibi olan gelin adayı olarak ön plana çıkıyor.

DAMAT ADAYINDA ARADIĞI KRİTERLER

Erkeğinin zeki ve eğlenceli olmasını isteyen Didem Delen, "Yemek yapmayı da biliyorsa şahane olur' diyor. 'Ben seçilmem seçerim, birini beğenirsem alır giderim' diyecek kadar iddialı olan Didem Delen, Kısmetse Olur evinin dikkat çeken karakterlerinden. 

33 yaşındaki gelin adayı, aradığı erkekte bulunması gereken en önemli özelliklerin zeki ve eğlenceli karaktere sahip bir kişi olması gerektiğini söylemiş, bunun yanında yemek de yapmayı beceriyorsa kendisi için harika olacağını belirtmişti.

Zaman zaman yaptığı iddialı çıkışlarıyla da gündeme gelen Didem, damat adaylarına gözdağı vererek "Ben seçilmem seçerim. Eğer birini beğendiysem onu alır giderim bu evden" diyor.

Kısmetse Olur Gökhan Sara'dan çocuk itirafı!

Gamze Taşkın kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Nazlı Ceylan kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Hazal Babalık kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Mehtap Taşkıran kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Esra Yağan kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Kısmetse Olur Gamze Öztürk instagram ve twitter'da kimdir kaç yaşında?

Didem Delen kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet