Cinderes'te patlama 1 asker şehit oldu
TSK'nın önceki gün teröristlerden temizlediği Cinderes beldesinde devam eden temizleme faaliyetleri sırasında bir el bombasının patlaması nedeniyle 1 asker şehit oldu.
- YAŞAM / 12.03.2018 Saat: 22:29
Terör örgütü YPG'den temizlenen Cinderes'te devam eden temizlik sırasında bir asker şehit düştü.
EL BOMBASI PATLADI
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, bugün Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Cenderis bölgesinde düzenlenen arama tarama faaliyetleri esnasında sırasında bir el yapımı patlayıcının patlaması sonucu bir asker şehit oldu, bir asker ise yaralandı.
"ŞEHİDİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUZ"
Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz" ifadeleri kullandı.