AÖF sınav sonuçlarına itiraz dilekçesi vermek

AÖF öğrencilerinin merakla beklediği sınav sonuçları açıklandı. AÖF sınav sonuçlarına nasıl itiraz edilir? Aöf sınav itiraz dilekçesi örneği, İtiraz dilekçesi nereye gönderilecek? Aöf itiraz sayfası.

 AÖF Sınav sonuçlarıma itiraz edebilir miyim? Sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen öğrencilerimiz sonuçların ilan edildiği tarihten itibaren 5 (beş) iş günü içinde itirazlarını şu şekilde yapabilirler.

* Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği birimine dilekçe göndererek

* aofbilgi@anadolu.edu.tr adresine e-posta göndererek

* #sor|izle|öğren sayfasındaki #sorusor bölümünden

Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliğinin Yazışma Adresi: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği Yunus Emre Kampüsü Tepebaşı 26470 ESKİŞEHİR

AÖF Sınav Sonuçlarına İtiraz Etme
Açıköğretim sınav sonuçlarına nasıl itiraz edebilirim?

Aöf sınav sonuçlarına nasıl itiraz edilirim ? Sınav sonuçları itiraz dilekçesi hazırlasak bir işimize yarar mı ?
Ne yazık ki cevap anahtarı optik tarayıcıdan geçtiği için Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi itiraz dilekçenizi net bir şekilde cevaplamıyor.

Uzun lafın kısası aöf sınav sonuçları itiraz dilekçesi hazırlamanız sizi bir sonuca ulaştırmayacaktır. Eğer sınavda yanlış soru olduğunu düşünüyorsanız veya cevaplarda doğru şıkkın yer almadığı sorular var ise bunu mail ortamında kendilerine iletebilirsiniz. Bunun sonunda Üniversite ilgili soruyu dikkate alır eğer yanlışlık var ise soruyu iptal eder ve kalan sorular üzerinden puan hesaplaması yapar.

AÇIKÖĞRETIMDEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKILDE
Yapılan ara ve dönem sonu sınavlarının kağıtları (Optik Formlar) iki kez kontrollü olarak açıklanmaktadır.. Birinci okuma ile ikinci okuma arasında fark yok ise sınav sonuçları yayınlanmaktadır. Bu yüzden açıklanan sınav sonuçları ve başarı notları kesin olup itiraz edilemez. Bu yönde yapılan sınav sonuçlarına itirazlar dikkate alınmaz.

Sonuç olarak sınav sonuçlarına itiraz etme gibi bir lüksünüz yoktur, fakat yanlış, hatalı olduğunu savunduğunuz soruları veya cevaplara itiraz edebilirsiniz. Açıköğretim Fakültesine bu aöf mail adresi ile kendileriyle iletişime geçebilirsiniz.

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 5(beş) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.