AKP yeni MYK üyeleri kimler oldu? AK Parti MYK üyeleri kimdir

AK Parti olağan 6.kongresi sona erdi ve yeni MYK üyeleri belli oldu. Buna göre partinin sözcüsü Ömer Çelik, Genel Başkanvekili ise Numan Kurtulmuş seçildi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir araya geldi.

AK Parti Genel Merkezi'ndeki toplantı, saat 18.32'de başladı.

AK PARTİ'NİN YENİ MKYK TOPLANTISI'NDAN İLK FOTOĞRAFLAR PAYLAŞILDI

Ayrıca 6. Olağan Kongresi'nde partinin hem Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) hem de Merkez Yürütme Kurulu’nda (MYK) görev alacak isimler belli oldu. Yeni MKYK'da, 50 kişilik listede, 21 kişi yerini korudu 29 yeni üye listeye girdi.

YENİ MYK ÜYELERİ BELLİ OLDU

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin yeni Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyelerini belirledi.

Parti Sözcülüğüne Ömer Çelik getirilirken, Genel Başkanvekilli Numan Kurtulmuş oldu.

AK Parti'de Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Hayati Yazıcı, Genel Sekreterliğe Fatih Şahin getirildi.

AK Parti MYK listesinde Erkan Kandemir, Ali İhsan Yavuz, Mahir Ünal, Cevdet Yılmaz, Fatma Betül Sayan Kaya, Mehmet Özhaseki, Lütfi Elvan, Jülide Sarıeroğlu, Vedat Demiröz, Hamza Dağ, Leyla Şahin Usta, Çiğdem Karaaslan yer aldı.

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş kimdir kaç yaşında nereli

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik kimdir kaç yaşında nereli