Alışveriş Melekleri Nihal Candan kimdir, kaç yaşında?

Nihal Candan kimdir? Kanal D'de yeni başlayan moda yarışması Alışveriş Melekleri'nde yarışmacılara koçluk yapacak isimlerden bir tanesi olan Nihal Candan'ı benzer projelerde ekranlarda görmüştük.

 Nihal Candan kimdir? Alışveriş Melekleri programında koçluk yaparak yarışmacıları yönlendiren Nihal, güzelliğiyle akıllarda yer etmeye devame ediyor.

Moda programlarının fenomen yarışmacıları Ayşegül Doğan, Nihal Candan ve Simay Tokatlı’nın yarışmacılara koçluk edeceği programda, yarışmacılar ve melekleri, jüri üyelerinin belirlediği konsept ve bütçeye göre tarzını yaratacak ve günün en yüksek puanı almaya çalışacaklar.

İLGİLİ HABER Alışveriş Melekleri Ayşegül Doğan kimdir, kaç yaşında, nereli? Alışveriş Melekleri Ayşegül Doğan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Büyük ödül 10 bin TL!
Tüm hafta boyunca jürinin karşısına çıkan ve en yüksek puanı alan melek ve yarışmacısından oluşan ekip haftanın ödülü olan 10.000 TL’yi almaya hak kazanacak.

NİHAL CANDAN KİMDİR?

19 yaşında olan yarışmacı Mersin'de dünyaya gözlerini açtı. Özel bir üniversite olan Beykent üniversitesinde Hukuk fakültesinde öğrenciliğine devam ediyor. Yapılan röportajlarda alışveriş yapmayı çok sevdiğini ifade eden Candan, her ay 1000 TL'yi alışverişe ayırdığını ifade etmektedir. İşte benim stilim programından Survivor'a transfer olan isim, işte benim stilimde en çok gerginlik oluşturan isimdi. Sürekli diğer yarışmacılarla sert tartışmalar yaşayan Nihal, 11. haftada elenerek yarışmadan gitmişti. Fİziksel özelliklerine bakıldığında, 1,65 metre boyunda olan yarışmacı, 56 kiloya sahip.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Time dergisine kapak olan 10 Türk
Time dergisine kapak olan 10 Türk