Alışveriş Melekleri başvuru formu ve kaydı - Kanal D

İvana Sert ve Kemal Doğulu'nun sunuculuğu ve jüriliğini üstlendiği moda yarışma programı 'Alışveriş Melekleri' Kanal D'de ekranlara geliyor. Alışveriş Melekleri başvuru formunu detayda bulabilirsiniz.

 Son yıllarda ekranlarda görmeye alışık olduğumuz moda yarışma programlarına bir yenisi daha ekleniyor. İvana Sert ve Kemal Doğulu'nun sunuculuğu ve jüriliği ile birlikte Kanal D'de Alışveriş Melekleri adıyla yeni bir yarışma başlıyor.

Moda programlarının fenomen isimleri Ayşegül Doğan, Nihal Candan ve Simay Tokatlı’nın koçluk edeceği yarışmacılar, 'Alışveriş Melekleri'nde jüri üyelerinin belirlediği konsept ve bütçeye göre tarzını yaratacak ve günün en yüksek puanı almaya çalışacaklar.

Tüm hafta boyunca jürinin karşısına çıkan ve en yüksek puanı alan melek ve yarışmacısından oluşan ekip, haftanın ödülü olan 10 bin TL’yi almaya hak kazanacak.

Alışveriş Melekleri Başvuru Formu için tıklayın

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

TÜM YORUMLAR (3 adet)
Meral topçu
16.11.2017 14:51
Bu vatana millete evlat yetistiren anneleriz bizide görun artık surekli gencler on planda biz orta yaşlilarida sevindirin analarida sevindirin
Meral topcu
16.11.2017 14:49
Boy kilo farketmez diyorsunuz ama nedense ajanslardan seciyorsunuz bu vatana evlat uetiştiren
Meral
16.11.2017 14:46
Keyifle izliyoruz biz ev hanımlari fakat neden hep manken gibiler yarişırki bizde kadiniz bizde isteriz yarismak bizlerinde hakkı ama kanallar nedense hep fit olanlari seciyor fazla reytink alinir diye ama unutmasinlar biz ev hanimlari sayesinde izleniyorsunuz bizede sans verilsin en cok bizlere adranalin lazim evdi cocuktu esti aksama kadar yoruluyoruz stres atmak bizimdr hakkimiz
 
  Litecoin nedir, nasıl alınır? (Litecoin hakkında her şey)
Litecoin nedir, nasıl alınır? (Litecoin hakkında her şey)