Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik kimdir babası kim? Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnati kimdir

Türk sinemasının unutulmaz güzellerinden olan Ahu Tuğba, oynadığı sayısız filmle beraber sinema tarihimize adını altın harflerle yazdırmış bir sanatçıdır. Vatandaşların merak ettiği şey ise kızı oldu.

Uzun yıllar Türk sinemasına hizmet etmiş ve sayısız filme imza atmış olan Ahu Tuğba'nın kızı internet ortamında oldukça merak edilen isimlerde biri oldu.

Kızıyla pek fazla gündeme gelmek istemeyen usta sanatçı Ahu Tuğba, bu duruma daha fazla engel olamadı. Tuğba'nın kızı internet ortamında en çok aratılan isimlerden biri oldu. Peki Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik kimdir babası kim? İşte bütün sorularınızın cevabı burada.

Çok fazla evlilik yapan Ahu Tuğba'nın bu evliliklerden sadece bir kızı bulunuyor. 1991 yılında Arnavut asıllı Amerikalı doktor Timmy Alejtanij ile yaptığı evliliğinden kendisi gibi "Ahu" (Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij) adında 1992 doğumlu bir kız çocuğu var.

Peki Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnati kimdir?

Anjelik Calvin, 11 kasım 1993 tarihinde Miami de dünyaya geldi. Arnavut ve İtalyan asıllıdır. Henüz 13 yaşındayken New York Film Academy’ den mezun oldu.

Babası kim?

Arnavut asıllı Amerikalı doktor Timmy Alejtanij

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Türk Milli Takımının İzlanda karşısında yaşadığı hezimetin ardından Art arda capsler sosyal medyaya düşmeye başladı
Türk Milli Takımının İzlanda karşısında yaşadığı hezimetin ardından Art arda capsler sosyal medyaya düşmeye başladı