Adil Gür sosyal medyada alay konusu oldu

Anayasa değişikliği referandumuyla ilgili oylamaya birkaç gün kala son anket sonucunu açıklayan Adil Gür, sandıktan yüzde 60 evet çıkacağını iddia etmişti ama sonuç çok farklı çıktı.

Türkiye'nin sonucunu merakla beklediği referandum sonuçlarının tamanına yakını açıklandı. Anadolu Ajansı Evet oylarının yüzde 51.34 oranla önde olduğunu paylaştı. Ancak seçimle ilgili mühürsüz oy pusulası konusunda şaibe tartışması da gündeme geldi.

YSK'nın kararına tepki sürerken bir tepki de seçimden önce sandıktan yüzde 60 evet oyu çıkacağını iddia eden Adil Gür oldu. İktidara yakınlığıyla bilinen anket şirketinin sahibi olan Gür, seçim sonuçlarının neredeyse başa baş çıkması sonucu eleştirilerin hedefi oldu. Sosyal medyada çok sayıda kişi, Adil Gür'ü alay konusu yaptı.

Ortaya çıkan bu durum AG'nin tahminlerinin tekrar sorgulanmasına sebep oldu. Oy sayım sonuçları ışığında Adil Gür sosyal medyada "Referandumun kaybedeni" ilan edildi.

İşte anket şirketlerinin tahminleri...

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Estetik operasyon geçiren ünlülerin eski ve yeni halleri nasıl? Kim ne estetik yaptırdı? Gözlerinize inanamayacağınız karelerle ünlü isimler!
Estetik operasyon geçiren ünlülerin eski ve yeni halleri nasıl? Kim ne estetik yaptırdı? Gözlerinize inanamayacağınız karelerle ünlü isimler!