24.08.2019 16:07
Adebayor'u Terim reddetmiş
Forvet transferinde bir türlü mutlu sona ulaşamayan Galatasaray'a önerilen Emmanuel Adebayor'u teknik direktör Fatih Terim'in reddettiği ortaya çıktı.
Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon Türkiye'yi temsil edecek olan Galatasaray yaptığı transferlerle de çok konuşuluyor. 10 transfer yapan Aslan, transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekibin Falcao transferi arap saçına dönerken Terim'in veto ettiği isimlerde ortaya çıkıyor.
Ajansspor'da yer alan habere göre; Geçen sezon Başakşehir forması giyen Togolo golcü Emmanuel Adebayor'un Galatasaray'a önerildiği ortaya çıktı.
TERİM TRANSFERE ONAY VERMEDİ
Kulübe yakın kaynaklardan elde ettiği bilgiye göre; golcü futbolcu Adebayor Galatasaray'a önerildi. Fakat; teknik direktör Fatih Terim bu transfere onay vermedi, veto etti.
Yorum Yaz
Yorumunuz alındı!
Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.
Henüz yorum yapılmamıştır.