Adapazarı'nda gençlere kitap ve bisiklet dağıtıldı

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı 7 Gençlik Merkezi'ne kitap ve bisiklet dağıtımı yapıldı.

Gençleri hareketli yaşama ve fiziksel aktiviteye özendirmek, sağlıklı yetişkinler olmalarına katkıda bulunmak ve  bisiklet kullanmaya teşvik etmek amacıyla Gençlik Merkezleri'ne, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce bisiklet dağıtımı gerçekleştirildi.

Sakarya’nın kitap okuma halkalarında dereceye giren iller arasında olması ve pandemi sürecinde yaşanan yoğunluk sebebiyle İl ve İlçelerde bulunan tüm merkezlere; Adapazarı Gençlik Merkezi'nde, Gençlik Merkezleri Müdürleri'nce yapılan toplantı sonrasında kitap ve bisiklet dağıtımı gerçekleştirildi.

Konuyla alakalı olarak Gençlik Merkezleri Müdürü Yavuz Çangır şunları söyledi:

"Kitaplarımızı, Bakanlığımızın uygun gördüğü kitap listesine bağlı kalarak ve Gençlik Merkezlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda seçtik. Önümüzdeki günlerde açılacak olan iki Gençlik Merkezimiz de göz önünde bulundurularak, Gençlik Merkezleri Müdürlerimiz aracılığıyla 7 Gençlik Merkezimize  kitap ve bisiklet dağıtımlarımızı yaptık. Gençlik Merkezlerinde bulunan Kitap-Kahve salonlarımız gençlerimizin hizmetinde olup faydalanabilecekleri tüm imkanları sunuyor, gençlerimizi merkezlerimize bekliyoruz.’’

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Spotify 2017 yılına damgasını vuran parçaları listeledi...
Spotify 2017 yılına damgasını vuran parçaları listeledi...