ABD'li senatör Graham'dan YPG ve Kaşıkçı açıklaması

Birtakım temaslar için Türkiye'de bulunan ABD'li senatöre Lindsey Graham, YPG'nin PKK'nın kolu olduğunu söyledi. Graham, Kaşıkçı cinayeti için de emri Suudi Prens'in verdiğini belirtti.

Ankara'da dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la 2.5 saatlik bir görüşme gerçekleştiren ABD'li senatör Lindsey Graham açıklamalarda bulundu.

ABD'li senatör Graham, "YPG, PKK'nın politik koludur, görmek isteyen için bu son derece açıktır. Güvenli bölge Türkiye'nin güvenliği için kurulacak" açıklaması yaptı.

ABD'li senatör Lindsey Graham, ABD Genelkurmay Başkanı Dunford'un YPG'yi Türkiye'den uzak tutmak için Türkiye ile bir plan yapacağına inandığını da söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump'a yakınlığıyla bilinen ABD'li Cumhuriyetçi senatör Lindsey Graham, "Obama YPG'yi silahlandırarak Türkiye için bir kabus yarattı" dedi.

"BU SÜRECİ DOĞRU YÖNETMELİYİZ"

ABD'li senatör Graham, "DAEŞ'a karşı savaşan ortaklarımıza da bir şeyler borçluyuz. Bu süreci doğru yönetmeliyiz. Trump dikkatli olmalı" vurgusu yaptı.

ABD'li Cumhuriyetçi senatör Graham, DAEŞ yok ediline kadar Trump'ın Suriye'deki çekilmeyi yavaşlatacağını umduğunu da sözlerine ekledi.  

"KAŞIKÇI CİNAYETİNDE EMRİ PRENS VERDİ"

Lindsey Graham, NTV'den Deniz Kilislioğlu'na verdiği röportajda Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu. Graham, cinayet emrini Suudi Arabistan prensinin verdiğini ifade etti.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ucuzlaması ile sofralarımızda bol bol yer alan balığın faydasını artırmanın 6 püf noktası
Ucuzlaması ile sofralarımızda bol bol yer alan balığın faydasını artırmanın 6 püf noktası