A$AP Rocky için harekete geçti

Ünlü isimlerin baskılarına dayanamayan Trump, İsveç'te tutuklu bulunan ünlü rapçi A$AP Rocky için İsveç Başbakanıyla görüştü.

 Donald Trump'la ilişkileri, ABD Başkanı'nı ırkçı bulanlar için garip gelen ünlü sanatçı Kanye West'in çabaları, meyve verdi. Trump, İsveç Başbakanı Stefan Löfven ile görüşerek bu ülkede tutuklanan ünlü rapçi A$AP Rocky'nin serbest bırakılmasını istedi. ABD Başkanı, 48 saat içinde Löfven ile tekrar görüşeceğini Twitter hesabından dünyaya duyurdu.

Löfven ise İsveç yargı sisteminin bağımsız olduğunu belirtti.

Gerçek adı Rakim Mayers olan 30 yaşındaki dünyaca ünlü müzisyen ve tasarımcı A$AP Rocky, 3 Temmuz'da Stockholm'ün şehir merkezinde kavgaya karıştığı gerekçesiyle tutuklanmıştı.

Instagram'da, "Benim hayranlarım değiller, uyuşturucu bağımlısı gibi gözüküyorlar. 4 blok boyunca uyarmamıza rağmen bizi takip ettiler ve yanımızdan geçen iki kadını taciz ettiler" gönderisiyle paylaşılan videoda, A$AP Rocky ve ekibi iki erkeğe defalarca "Biz burada kavga istemiyoruz, takip etmeyi bırakın" diyordu.

Kanye West ve eşi Kim Kardashian'ın yanı sıra dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber'in de aralarında bulunduğu isimler, hala gözaltında tutulan A$AP Rocky'nin serbest bırakılması için Trump'a çağrıda bulunmuştu.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Nazım Hikmet 116 yaşında
Nazım Hikmet 116 yaşında