25 ülkeden 16 bin maceracı İstanbul'da buluştu

İstanbul Fuar Merkezi’nde 13-16 Şubat tarihleri arasında düzenlenen ‘Macera Turizmi ve Sporları Fuarı Adventure Turkey’, 25 ülkeden 16 bin ziyaretçi ağırlayarak ülke tanıtımına önemli katkı sağladı.

Bacasız sanayi olarak nitelendirilen alternatif turizm türleri her geçen daha da önemli bir hal alırken ülkelerin tanıtım stratejilerinde de büyük rol oynuyor. Bu kapsamda 13- 16 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen ve 4 gün boyunca macera rüzgarlarları estiren Türkiye’nin en maceracı fuarı Macera Turizmi ve Sporları Fuarı Adventure Turkey’ sona erdi. Offroad araçlarından kamp malzemelerine, dalış ekipmanlarından dağcılığa kadar outdoor sporlarına dair her şeye ev sahipliği yapan fuar, önümüzdeki yıl 4-7 Şubat 2021 tarihleri arasında düzenlenecek.

Kamp Ateşi Sadece Kampta Mı Olur

Macera turizmine ve sporlarına hizmet eden tesisler, işletmeler, ürün ve hizmet satanlar, kulüpler, seyahat acenteleri, turizm profesyonelleri ve tüm ilgililerin tek çatı altında buluşturan fuar, eş zamanlı düzenlenen etkinlikleri ile de renkli anlar yaşattı. Kamp ateşi sadece kampta mı olur sorusuna en güzel cevabı veren ‘Kamp Ateşi’ söyleşileri, ateşi odunla değil bu sefer anılarla yaktı. 4 gün boyunca outdoor dünyasının önemli isimlerinin hem eğitici hem de eğlenceli ve ilham verici sunumlarına ev sahipliği yapan etkinlik, fuar alanında kamp ateşi konsepti ile dikkatleri üzerine çekti.

Ülkelerin Turizm Stratejilerinde Önemli Rol Oynuyor

Ülkelerin artık turizm stratejilerinde farklı bir yaklaşım izlediklerini belirten Tureks Uluslararası Fuarcılık Genel Müdürü Nergis Aslan, fuarın bu kapsamda önemli bir vizyon görevi gördüğünüz belirtti. Aslan, “Eşsiz doğasıyla bu turizm türünde potansiyeli yüksek olan ülkemizde, oluşturduğumuz platform ile macera severleri ikinci defa bir araya getirdik. Fuarımıza 25 ülkeden gelen 16 bin ziyaretçi ile sektörün gelişimine olumlu katkılar sağladık. Hedefimiz bu katkıyı daha da büyütmek” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Esin Gündoğdu mide ameliyatı geçirmeden 2 yılda 60 kilo verdi
Esin Gündoğdu mide ameliyatı geçirmeden 2 yılda 60 kilo verdi