2024 Avrupa Futbol Şampiyonası muhteşem açılışını yapıyor

UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası 2024 (UEFA EURO 2024™), 14 Haziran 2024'te Almanya'daki Münih Futbol Arena'da başlıyor.

Dünya çapında en çok izlenen futbol turnuvalarından biri olan bu etkinlik, Avrupa'nın dört bir yanından en iyi takımları bir araya getiriyor ve milyonlarca futbolseverin ilgisini çekiyor. vivo da 2022 FIFA Dünya Kupası'nın ardından UEFA EURO 2024™'ün resmi ortağı olarak yeniden uluslararası futbol arenasına dönüyor.

Turnuvanın resmi akıllı telefonu vivo V30 Serisi, heyecanı ve unutulmaz anları yakalamayı mümkün kılan özellikleri ile dikkat çekiyor.
 
vivo, sektör lideri teknolojilerinden, en yeni amiral gemisi ürünlerinden ve uluslararası spor etkinliklerinde yaptığı iş birliklerinden elde ettiği zengin deneyiminden yararlanarak UEFA EURO 2024™'teki seyirci deneyimini daha da geliştirmeyi hedefliyor. UEFA EURO 2024™'ün resmi ortağı olan vivo V30 Serisi, gelişmiş görüntüleme yeteneklerini sergileyerek kullanıcıların hem saha içinde hem de dışında profesyonel kalitede portreler ve heyecan verici anlar yakalamasına olanak tanıyacak.
 
vivo V30 serisi: Stüdyo düzeyinde portre fotoğrafçılığı ile sahadaki harika anları yakalayın
Yeni vivo V30 serisi, en yeni Star Işığı (Aura Light) özelliği ile desteklediği portre fotoğrafçılığını yükseltirken akıcı performans, parlak bir ekran ve uzun pil ömrü sunuyor. Özel teknolojisi ile güçlendirilen yumuşak ışık, renk sıcaklığını ortamdaki renk tonlarına göre akıllıca kalibre edebiliyor ve parlaklığını yakınlığa göre ayarlayabiliyor. Bu yenilik, renk tonlarını çevredeki ortamla uyumlu hale getirerek zorlu aydınlatma koşullarında bile çarpıcı portrelerin oluşturulmasını sağlıyor. 
 
Spor ve teknolojinin sinerjisi: İnsanlığın sevincini paylaşıyoruz

UEFA EURO 2024™ sadece dünya çapında tanınan bir spor etkinliği değil, aynı zamanda vivo'nun "İnsanlığın Sevinci" marka mesajını küresel çapta izleyicilere iletmesi ve dünyanın dört bir yanındaki futbol taraftarlarıyla bağlantı kurması için bir köprü görevi görüyor.
 
vivo her zaman insanlığın ve sporun otantik ruhunu küresel çapta hayranlara ve izleyicilere ulaştırmaya kendini adadı. Lider bir akıllı telefon markası olan vivo; araştırma ve inovasyon, stratejik ortaklıklar ve ürün geliştirme yoluyla mobil görüntülemenin sınırlarını zorlamaya devam ediyor. vivo V30 serisinin benzersiz görüntüleme yetenekleri ile futbol severler ve fotoğrafçılar UEFA EURO 2024™'te sporun güzelliğini kolayca kayıt altına almak için daha fazla imkâna sahip olacaklar.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan vivo Yurt Dışı Ürün Departmanı Genel Müdürü Yongduan Zhou, "UEFA EURO 2024™ ile ortaklığımız, herkesin güzel oyunun tadını çıkarmasını ve en değerli anılarını yakalamasını sağlayarak kullanıcı deneyimini geliştirmemize olanak tanıyor. Bu heyecan verici oyun dünyanın dört bir yanındaki insanları bir araya getiriyor. V30 Serisi ile kullanıcıların bu unutulmaz yolculuğun hikâye anlatıcıları olmalarını sağlayarak bu tutkuyu körüklemek istiyoruz. Mobil fotoğrafçılığı ilerleten en son teknolojileri geliştirmeye devam edeceğiz ve herkesin tek bir dokunuşla kendi deneyimlerinin hikâye anlatıcısı olabilmesini sağlayacağız.” dedi.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Telefonlarımızın şarjını jet hızında bitiren 28 Uygulama!
Telefonlarımızın şarjını jet hızında bitiren 28 Uygulama!