2017 jandarma uzman erbaş alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Jandarma uzman erbaş alımı için başvuran binlerce kişi, sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki başvuru sonuçları nereden, ne zaman duyurulacak? İşte merak edilenlerin yanıtı...

2017 jandarma uzman erbaş alımı başvuruları 13 Kasım Pazartesi günü sona ermişti. Başvuruyu gerçekleştiren binlerce kişi sonuçların açıklanıp açıklanmadığını öğrenmeye çalışıyor. Konuyla ilgili ayrıntılar haberimizde...

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından alımı yapılan uzman erbaş olabilmek için eğitim seviyesinde en az lise mezunu olma şartı gerekiyordu. Başvurunun sonuçlarıyla ilgili resmi tarih paylaşıldı.

NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Adaylar, başvuru sonuçlarını en geç 1 Aralık 2017 tarihine kadar Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi internet sitesinden öğrenebilecek.

BAŞVURU SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çağrı yapıldığı halde seçme sınavları aşamasına katılmayan adayların ön başvuru işlemleri sonlandırılacak. Asıl başvurular ise, istenen belgeler ile seçim aşaması sınavlarına gelinmesi ve belgelerin kayıt kabul kuruluna teslim edilmesi ile yapılmış olacak.

Seçme sınavları tarihleri www.jandarma.gov.tr internet adresinde yayımlanacak.

2017 yılı Jandarma uzman erbaş başvuru sonuç tarihi açıklanır açıklanmaz haberimizden öğrenebilirsiniz.

UZMAN ERBAŞ MAAŞLARI NE KADAR?

Uzman erbaşlar göreve başladığı ilk günden itibaren 2017 yılı itibariyle 3 bin lira civarı maaş almaktadırlar. Tabi, bu maaş riski olmayan Batı illerinde görev yapan jandarma uzman çavuşlar için geçerlidir. Jandarma uzman çavuş ile diğer uzman çavuşların maaşları aynıdır. Terör olaylarının yaşandığı bölgelerde görev yapan uzman erbaşlar 4 bin ile 5 bin TL arası maaş almaktadırlar. Bu miktar, terör riskine göre verilen yüzdeye göre değişmektedir. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  İşte Milli futbolcuların aldıkları primler!
İşte Milli futbolcuların aldıkları primler!