146 kilodan 78'e düşüren antrenörüyle evlendi

İsveçli Sara Magnusson Backstörm adlı kadın, kendisine uyguladığı diyet programı sonrası 146 kilodan 78'e düşmesini sağlayan antrenörüyle evlendi. 37 yaşındaki kadının şimdi evli, mutlu çocuklu...

Bir zamanlar 146 kilo olan Sara Backstörm, yaptığı egzersiz ve diyet programları sayesinde inanılmaz bir değişime uğradı. Tabii bu değişimde antrenörü olan Magnusson'un payı büyük. İsveçli Sara Magnusson Backstörm, şu anda 37 yaşında ve kendini dünyanın en mutlu kadını hissediyor.

Ama öyküsünün başlangıcı pek de öyle değildi ve bugünlere ulaşmak için çok ter döktü.

İsveç'in Gothenburg kentinde yaşayan Backstörm, bir zamanlar tam 146 kiloydu. Öyle ki bir keresinde oturduğu bahçe sandalyesi onun ağırlığını taşıyamayıp kırıldı. İşte o olaydan sonra da hayatını ve görüntüsünü değiştirmeye karar verdi genç kadın.

Bunun için de ilk iş olarak bir özel antrenör ile çalışmaya başladı. Fredrik Magnusson işte böyle hayatına girdi. İkili, haftada 3 gün spor salonunda egzersiz yapıyordu.

Kiloları yarı yarıya azaldı
Bir yandan da uyguladığı sağlıklı beslenme programı sayesinde toplamda 78 kilo verdi genç kadın. Bu arada derisinin sarkmaması için kas yapmaya da başladı. Buna uygun egzersiz programları da eklendi listesine.

Antrenörüyle evlendi
Bu arada belki de başlangıçta hiç aklına gelmeyen bir şey gerçekleşti. Antrenörüne aşık oldu. Antrenörü de ona.

Sara Magnusson Backstörm, Fredrik Magnusson ile 2012 yılında tanışıp birlikte egzersiz programına başladılar. Aradan 10 ay geçtiğinde ise ikisi de birbirlerine aşık olmuştu.

Çift, geçtiğimiz yıl 4 Temmuz'da hayatlarını resmi olarak birleştirdi. Hayatını değiştiren kararı alıncaya kadar kilo vermek için çok çabalayan Sara Magnusson, her seferinde hayal kırıklığına uğramış.

Ama dört yıl önce başladığı sağlıklı beslenme ve egzersiz programı sayesinde hem sağlığını kazandı, hem kilo verdi hem de hayatının aşkını buldu. Üstelik 18 ay önce anne olma mutluluğunu da yaşadı. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  O Ses'te ırkçılık skandalı! Yarışmadan çekildi
O Ses'te ırkçılık skandalı! Yarışmadan çekildi