Zabıtanın ıhlamurlarına el koyduğu yaşlı adam sinir krizi geçirdi

Adapazar'ında ıhlamur satarak geçimini sağlamaya çalışan 80 yaşındaki yaşlı adam, zabıta memurlarının ıhlamurlarına el koyması üzerine "Onlar benim çocuklarımın zırkıydı" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

80 yaşındaki adam sinir krizi geçirerek gözyaşı döktü, vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Olayın nedeni ise zabıta görevlilerinin ıhlamurlara el koymasıydı.

SADECE IHLAMUR SATIYORDU

Adapazarı şehir merkezindeki insanların yoğun olduğu Çark Caddesi üzerinde yer tezgahı kuran yaşlı bir adam, ıhlamur satmaya çalıştı.

80 YAŞINDAKİ ADAMIN IHLAMURUNA EL KOYDULAR

Bölgede devriye gezen zabıta ekipleri yaşlı adama satış yapmasının yasak olduğunu belirterek, tezgahındaki ıhlamur dolu poşetleri aldı.

YAŞLI ADAM GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Ihlamurları elinden alınan yaşlı adam caddenin kenarındaki bir pasajın önüne oturarak sinir krizleri geçirdi. Gözyaşlarına boğulan yaşlı adamı teselli etmeye çalışan vatandaşlar, zabıta ekiplerine tepki gösterdi.

VATANDAŞLAR ZABITAYA TEPKİ GÖSTERDİ

Yaşlı adam, "Onlar benim çocuklarımın rızkıydı. Ben bu yaştan sonra para kazanmaya çalışıyorum, emeğimi geri verin. 80 yaşındaki adamın malını almak nedir, benim çocuklarım doymasın mı?" diyerek uzun süre ağladı. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

TÜM YORUMLAR (2 adet)
Ali
02.09.2017 11:32
Tabiki bunda belediye başkanınının suçu yok ama özür yetmez bu kişilerin işlerine son verilmeli bu millet tankın altına yatmış bir millet yaşlı dedemizin inciltilmesini lanet ediyorum bu kişer yağrın başka dedelerimizi nenelerimizide incilte bilirler sokaklarda tombalacılar uyuşturucular üçkağıtçılar cirit atarken gücünüz bu yaşlı dedemizemi yetti
mmlili
01.09.2017 09:51
yazıklar olsun size torbacılara gücünüz yetmiyor ya yaşlı adamla uğraşıyorsunuz.pislik herifler
 
  2016'da hayatını kaybeden ünlüler
2016'da hayatını kaybeden ünlüler