Yılmaz Erdoğan'ın kızı Berfin Erdoğan kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı var mı?

Yılmaz Erdoğan'ın kızı Berfin Erdoğan, son dönemde pop şarkıcısı Edis ile olan ilişkisiyle gündeme oturdu. Berfin Erdoğan kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı var mı?

 Berdin Erdoğan'ın popçu Edis ile yakalanmasının ardından magazin gündemi çalkalandı. Yılmaz Erdoğan'ın konuyla alakalı ne diyeceği merak konusu oldu.

Ünlü şarkıcı Edis, Yılmaz Erdoğan'ın kızı Berfin Erdoğan'la yakalandı
Arkadaşlarının da eşlik ettiği Berfin Erdoğan ve Edis, mekânda uzun süre dans edip eğlendi.

BERFİN ERDOĞAN KİMDİR?

Berfin Erdoğan, 1996 yılında doğmuştur. Babası ünlü oyuncu, şair, yazar ve yönetmen Yılmaz Erdoğan’ dır. Berfin Erdoğan, babası Yılmaz Erdoğan’ ın Sanem Oktar ile yaptığı evlilikten dünyaya gelmiştir. Babasının ünü dolayısıyla bebekliğinden bu yana kendisi de ülkemizde tanınmaktadır.

 

“Bir Demet Tiyatro”’ da çocuk oyuncu olarak rol alan “Berfin Erdoğan”, oyunculuğa uzak durmamıştır. 2005 yılında da “Organize İşler” filminde daha sonra “Çok Güzel Hareketler” adlı televizyon programının bir bölümünde oyunculuğunu sergilemiştir.

 

Dönem dönem magazin gündeminde adı farklı kişilerle aşk dedikodularına karışmıştır. Son zamanlarda da Berfin Erdoğan ın oyuncu Fırat Çelik ile aşk yaşadığı dedikoduları Yılmaz Erdoğan tarafından pek hoş karşılanmamış ve bu haberi de yalanlamıştır. Aynı şekilde Fırat Çelik de bu ilişkiyi yalanlamış, “Berfin kız kardeşim gibidir” açıklamasında bulunmuştur. Sık sık gecelerde görüntülenen Berfin Erdoğan’ ın elinde alkol ve sigarayla çekilen fotoğrafları da bir dönem magazin gündeminde yer almış ve yaşının küçük olması nedeniyle sevenleri tarafından tepki görmüştür.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Victoria's Secret meleklerinin makyajsız halleri
Victoria's Secret meleklerinin makyajsız halleri