Yenikapı mitingi canlı yayın ile CnnTürk NTV ve HaberTürk kanalarında izlenebilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın bugün İstanbul Yenikapı'da düzenleyeceği mitinge vatandaşlar akın ediyor. Yenikapı mitingi canlı yayın ile CnnTürk NTV ve HaberTürk kanalarında.

Mitinge katılacaklar arama noktalarından geçerek alanı giriyor.

AVRASYA TÜNELİ KAPALI

Miting nedeniyle Yenikapı'ya bütün yollar trafiğe kapalı. Yarın aynı yerde MHP'nin gerçekleştireceği miting nedeniyle yollar pazar akşamına kadar kapalı kalacak.Avrasya Tüneli de miting sebebiyle araç geçişlerine kapatıldı.

Yenikapı mitingi canlı yayın ile CnnTürk NTV ve HaberTürk kanalarında izlenebilecek

ÖZEL SAHNE

Miting için 16 metre yüksekliğinde 95 metre genişliğinde sahne kuruldu. Sahnenin iki yanına Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın dev posteriyle birlikte " Evet söz de karar da milletin" yazıldı. Sahne için 600 ton malzeme kullanıldı.

PROTOKOL YOK

Mitingde protokol bölümü olmayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım şehit yakınları, gaziler ve engellilerle birlikte oturacak.

MİTİNGE ULAŞIM

Miting sebebiyle Yenikapı meydanı içinde ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Miting için 5 bin polis 700 sağlık personeli görev yapacak. 185 deniz aracı ve binlerce otobüs de mitinge katılanlar için görev yapacak.

Yenikapı’ya ulaşım başta Marmaray, metro olmak üzere denizden de sağlanıyor.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Mitingin alanı ve çevresinde bulunan geniş bir alanda alınan yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti. Vatandaşlar, iki ayrı aramadan geçerek alana giriş yapıyor. İlk aramada üst araması ve çanta kontrolleri yapılırken mitinge alınana girilecek son noktada ise x-ray cihazları ve dedektör kapılarından güvenlik sağlanıyor.

Marmaray ve Metro istasyonunda alınan çok sayıda polis var. Polisler ekipleri bazı yolcuların vazilzlerini aradıkları görüldü.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Photoshop yapıldı sanılan doğa mucizeleri
Photoshop yapıldı sanılan doğa mucizeleri