Tolga Sarıtaş kimdir nereli kaç yaşında?

Son dönemin başarılı oyuncularından Tolga Sarıtaş, mesleğindeki başarısının yanında yakışıklılığıyla özellikle genç kızların beğenisini topluyor. İşte Sarıtaş'ın hayatıyla ilgili önemli bilgiler...

Genç oyuncu Tolga Sarıtaş, şu sıralar Star TV'de yayınlanan Söz dizisinde rol alıyor. Sarıtaş, dizide "Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu" karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

TOLGA SARITAŞ KİMDİR?

Tolga Sarıtaş 1 Ocak 1991 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir.2 tane kardeşi bulunmaktadır.Liseyi Halil Akkant Lisesi’nden mezun olarak tamamladı.Üniversiteyi Açık Öğretim’de okumayı seçmiş ve İşletme bölümünü halen okumaktadır.Lise bitip Açık öğretime başladıktan sonra oyunculuğa yönelerek bir takım adımlar attı.Bu adımların başında Esenyurt Belediye Tiyatrosunda sahneye çıkması en büyük adımı olarak gözüktü.Özellikle gözlerinin rengi genç kızlar tarafından çok beğenilmektedir.

Oyunculuk ile Müzik onun bir parçasıydı.Bu sebeple oyunculuk ona yeterli gelmedi Müzik grupları ile beraber gitaristlik yaptı.Sahnelere çıktı.Öncelikle birkaç dizide oynamaya başladı sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Cihangir ismi ile beraber Türk Milletinin beğendiği bir kişi oldu.Muhteşem yüzyıl dizisinde 125. bölümde diziden ayrılmıştır.

Kanal D'de yayınlanan "Güneşin Kızları" dizisinde "Ali" karakteri ile dizide rol aldıktan sonra "Söz" dizisi ile yoluna devam etmektedir.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Çocuk Yıldızların Şimdiki Hali
Çocuk Yıldızların Şimdiki Hali