Şirketlerden haberler

*Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik'ten 9 ayda 16,4 milyar lira net kar... *TARSİM, Antalya'daki Doğa Sigorta Acenteleri'ni tarım sigortaları hakkında bilgilendirdi...

* Dorçe Prefabrik ve İnşaat, SAHA EXPO 2024'te yenilikçi çözümlerini tanıttı
Dorçe Prefabrik ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Çebi Karahan: "SAHA EXPO 2024, bu alandaki kabiliyetlerimizi ve vizyonumuzu paylaşmamız için önemli bir platform sunuyor"

* Skywell, yeni C-Hatchback modelini tanıttı
Çin'in elektrikli otomobil üreticilerinden Skywell, Paris Otomobil Fuarında, C segmentinde yer alan yeni Hatchback modelinin tanıtımını gerçekleştirdi.

* "Dijital Benim İşim" projesi deprem bölgesinde 15 bin kadına ulaşacak
Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete: "Vodafone Vakfı ile hayata geçirdiğimiz Dijital Benim İşim Projesi de dijital dünyanın gücünü kadınların potansiyeliyle buluşturmak üzere kamu ve özel sektör birlikteliğinin başarılı örneklerinden"
Türkiye Vodafone Vakfı Başkanı Hasan Süel: "Proje kapsamında sunulan Dijital Okuryazarlık, Dijital Pazarlama ve Dijital Dünyaya Giriş eğitimleriyle bölgede 15 bin kadına ulaşılması hedefleniyor"

* Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik'ten 9 ayda 16,4 milyar lira net kar
Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik 2024'ün 9 aylık döneminde toplamda 16,4 milyar lira net kara ulaştı.

* Keyvan Havacılık İHA pazarında ilk veri sağlayıcısı olmayı hedefliyor
Keyvan Havacılık CEO'su Mehmet Keyvan: "Dünyada 4 veri sağlayıcısından 1'i ve askeri veri sunabilen 2 firmadan biriyiz. Bu avantajımızı kullanarak İHA pazarında ilk olmayı hedefledik. Çünkü tüm dünyada İHA pazarı çok hızlı ilerliyor"
"Rakiplere baktığımız zaman dünyada potansiyel pazar mevcut, bu potansiyel pazarı iyi değerlendirmek ve SAHA EXPO'nun desteğiyle daha büyük pazarlara ulaşmayı hedefliyoruz"

* Uzmanından "Uyuz vakaları her geçen gün artıyor" uyarısı
Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Erkin Pekmezci: "Uyuz, paraziter bir hastalıktır ve insandan insana temas yoluyla bulaşır. Ailede bir bireyin uyuz olması, tüm aileyi risk altına sokar"

* İTÜ Maden Fakültesi'nde "3. Sektör-Akademisyen-Öğrenci Buluşması" gerçekleştirildi
Yeniköy Kemerköy Enerji'nin sponsorluğunda ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maden Fakültesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 3. Sektör-Akademisyen-Öğrenci Buluşması, bu yıl "Sorumlu ve Sürdürülebilir Madencilik" temasıyla gerçekleştirildi.

* Bera Oteller Grubu, Antalya Turizm Fuarı'na katıldı
Bera Alanya ve Bera Konya otelleri, Antalya Turizm Fuarı'nda (ATF 2024) ziyaretçilerini ağırlıyor.

* Allianz Teknik ve TEGV "Bilinçli Adımlar, Güvenli Yarınlar" programını hayata geçiriyor
Allianz Türkiye CEO'su Tolga Gürkan: "Bilinçli Adımlar, Güvenli Yarınlar programıyla eğitim üzerine inşa edilen, çocuklarımıza özgüven kazandıran ve onların gelişimine katkı sağlayan bir program sunuyoruz" "Allianz olarak topluma değer katmaya devam etmek en büyük motivasyonumuz"

* TARSİM, Antalya'daki Doğa Sigorta Acenteleri'ni tarım sigortaları hakkında bilgilendirdi
Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) Genel Müdürü Bekir Engürülü ve Tarsim Antalya Bölge Müdürlüğü'nden yetkililer, Doğa Sigorta'nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katıldı.

* Biletbayisi.com'un yurt dışı uçak bilet satışlarında rekor artış
Biletbayisi.com CFO'su Ömer Kodet: "Kullanıcılarımızın uçak bileti deneyimini kolaylaştırmak ve seyahat süreçlerini optimize etmek için çalışıyoruz"

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Birbirleri ile akraba olduğunu duyunca şaşıracağınız ünlü isimler...
Birbirleri ile akraba olduğunu duyunca şaşıracağınız ünlü isimler...