Şeyma Subaşı kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar?

Acun Ilıcalı'yla 8 yıllık bir birlikteliği olan ve bir çocuk dünyaya getiren Şeyma Subaşı, 8 yıl aradan sonra Acun'la birlikte nikah masasına oturdu. Peki Şeyma Subaşı kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar

 Sosyal medya ve magazin haberlerinin gündeminde düşmek bilmeyen Şeyma Subaşı, 8 yıl aradan sonra bir çocuk yaptığı Acun Ilıcalı ile evlendi. Şeyma Subaşı, kimdir, nereden geldi, ne iş yapar?

İLGİLİ HABER Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı nikah masasına oturdu Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı nikah masasına oturdu

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?

Son dönemlerin popüler ismi Şeyma Subaşı, 2 Temmuz 1990'da doğdu. Bir döneme damga vuran 'Var mısın Yok musun?' yarışmanın yarışmalarından biri olan Şeyma Subaşı, 2008 yılında katılığı Miss Turkey yarışmasıyla tırmanmaya başladı. Ünlü tasarımcıların moda defilelerinde boy gösterdi, İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Moda Tasarım Programı okudu. Var Mısın Yok Musun? Yarışmasına katılmış ve 69 Bin TL ödül kazanarak ayrıldı. Bu tarihten sonra Acun Ilıcalı ile yakınlaşan Subaşı, "Yok Böyle Dans" isimli yarışmada kostüm tasarımcısı olarak çalışmaya başladı. Eylül ayında 8 yıldır beraber olduğu Acun Ilıcalı ile beraber olan Şeyma Subaşı'nın ünlü televizyoncudan bir de Melisa adında kızı bulunuyor.

İLGİLİ HABER Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı evlendi Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı evlendi

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  90'lı yıllara damga vuran diziler
90'lı yıllara damga vuran diziler