Samsung J7 Plus çift arka kamerasıyla ilk kez görüntülendi

Galaxy Note 8'den Samsung'un ikinci çift kameralı telefon olan Galaxy J7 Plus çalışırken görüntülendi. Ortaya çıkan video Galaxy J7 Plus'ı (Galaxy J7+) her açıdan ortaya koyuyor.

Geçen hafta Galaxy Note 8'in duyurusunun ardından Samsung, nihayetinde çiftli arka kameraların trendini belirledi. Arka yüzünde çift arka kameraya sahip olacak bir sonraki Samsung telefonu Galaxy J7 Plus, videoda ortaya çıktı.

Galaxy J7 Plus'ın Youtube'a yüklenen videosu, Samsung telefonu resmen açıklamadan önce neler bekleyeceğimiz konusunda bize çok iyi fikir veriyor.

Cihazın ön tarafında bizleri 5,5 inçlik Full HD çözünürlüklü bir ekran karşılıyor. Galaxy Note ve S serilerinde gördüğümüz Infinity Display tabi ki bu cihazda mevcut değil, bu nedenle ön altta yer alan parmak izi sensörüne ulaşmak diğerlerine göre çok daha kolay.

Samsung Galaxy J7 Plus ile tek bir metal yapı seçmiş gibi görünüyor. Genel tasarım daha önceki modellere benzese de çok temiz ve çekici görünüyor.

Ayrıca, bu fotoğraflar Galaxy J7 Plus'ın çift kamera sistemi özellikli bir sonraki telefon olacağını da doğruluyor. J7 Plus'taki ana kameranın 13 MP çözünürlüklü lens f/1,7 diyafram açıklığına sahip olacakken 5 MP'lik lens ise f/1,9'luk açıklığa sahip olacak. Şu anda bu iki kameranın birbirleriyle tam olarak nasıl çalışacağını bilmiyoruz, ancak daha önce gördüğümüz tanıtım görüntüleri, portre fotoğrafları için Samsung'un yeni Canlı Odaklanma özelliğiyle Not 8'e benzer şekilde çalışacaklarını gösteriyor.

Galaxy J7 Plus'ın diğer özellikleri arasında sekiz çekirdekli 2.39GHz işlemci, 4GB RAM, 3000 mAh pil, 256GB'a kadar genişletilebilen 32GB'lık depolama alanı ve Android 7.1.1 Nougat yer alıyor.
 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Game of Thrones karakterlerinin lakaplarının takılma sebepleri neler?
Game of Thrones karakterlerinin lakaplarının takılma sebepleri neler?