Samsung Akıllı Asistan Bixby nedir?

Güney Kore'de nihayet kullanıma sunulan Bixby Samsung'un yeni akıllı asistanı olarak ortaya çıktı.

 Samsung amiral gemilerini geliştirmeye devam ederken bir yandan da onlara yeni özellikler getiriyor. Samsung, Bixby adını verdiği akıllı asistanı nihayet Güney Kore'de kullanıma sundu.


Samsung yeni amiral gemisi Galaxy S8 telefon sahiplerini bulmaya başladı. Ancak Teknoloji devi S8 ve S8 Plus'ın en önemli özelliğini dünya genelinde satışa sunulmasının üzerinden 1 ay gibi bir süre geçmesine rağmen henüz bu en önemli özelliğini kullanıma sunamadı. Gelen bilgilere göre Bixby, Sesli Yardımcı asistanı özelliği Samsung'un Ev'i Güney Kore'deki kullanıcılar için kullanılabilir duruma geldi. Bu yakında Bixby'nin tüm dünyada kullanıma sunulacağının habercisi olarak görülebilir. Bixby ile Sesinizi kullanarak akıllı telefonunuzdan bekleyebileceğiniz bir çok işi kolayca yapabileceksiniz.

Akıllı Asistan Bixby ÖZELLİKLERİ VE DETAYLARI

İşte karşınızda Bixby. Galaxy S8 ya da S8+'ı kullanmanın yepyeni bir yolu. Söylemek istediğinizi iletmek için ses, yazı ya da dokunmayı kullanabilirsiniz, çünkü o üçünü de anlıyor. Söyleyecek kelime bulamadığınızda kamerayı açın ve Bixby sizin için arasın. o, Galaxy S8 ve S8+'ın her özelliğiyle uyumlu, yani telefonunuzla normalde yaptığınız her görevi başarabilir ve daha iyi hale gelmek için durmadan sizin yöntemlerinizi öğreniyor.

Sadece bir değil üç etkileşim yöntemi

Bixby konuşma, yazı ve dokunmayı anladığı için o an size en kolay gelen yöntemi kullanabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz zaman modlar arasında geçiş yapabilirsiniz. Açılışta Bixby ses kontrolleri en sevdiğiniz temel uygulamalarla entegre olmuştur ve Amerika İngilizcesi, Amerika İspanyolcası, Korece ve Çince talimatları anlar.

Devrimsel nitelikte arama yöntemleri

Bixby arama yönteminizi kökünden değiştirecek. Çünkü sonuçlara hemen ulaşmak için kamerayı açmanız ya da bir görsel seçmeniz yeter. İster bir ürün ya da yer hakkında daha fazla bilgi edinmek, yakında bir restoran bulmak, hatta bir belgeyi tercüme etmek isteyin Bixby'yi çağırmanız yeter. Artık kutulara yazmanıza gerek yok.

 

Sizin telefonunuzu kullanışınıza göre kişiselleşiyor.

Bixby tuşuna basın ya da kilit ekranını ya da ana ekranı sağa kaydırarak sizin için özelleştirilmiş bilgilere ve o an, yer ve durumda ihtiyacınız olan uygulamalara doğrudan ulaşın. Telefonunuzu kullandıkça daha iyi sonuçlar edineceksiniz.

Doğru zamanda ve yerde hatırlayın

Bixby'nin eve geldiğinde bitkileri sulamanızı ya da ofise döndüğünüzde birini aramayı hatırlatmasını sağlayın. Ayrıca hatırlatmaların AOD ekranında, Bixby ana sayfasında ya da edge ekranında görünmesini sağlayın.Henüz Bixby'in ses özelliklerinin tam olarak ne zaman başlayacağı henüz belli değil. The Wall Street Journal'in bir önceki haberinde Mayıs ayının sonu gibi görünüyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X'in fiyatı ne kadar olacak? Özellikleri ne? (iPhone X ve iPhone 8 Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak? fiyatları Türkiye'de ne olacak?)
iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X'in fiyatı ne kadar olacak? Özellikleri ne? (iPhone X ve iPhone 8 Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak? fiyatları Türkiye'de ne olacak?)