Murat Ülker, Premier Lig ekibine talip oldu iddiası

Kısa bir süre önce satılığa çıkarılan İngiltere futbolunun köklü ekiplerinden Newcastle için sürpriz bir alıcı çıktı. İddialara göre Ülker'in sahibi Murat Ülker, Newcastle'ı satın alacaklar arasında.

Bisküvi kralı Murat Ülker, futbol kulübü satın almaya hazırlanıyor. İngiliz basınında çıkan haberlere göre, satılığa çıkartılan Newcastle'ın ilk taliplileri arasında Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in olduğunu yazıldı.

Haberde Ülker’in kulübe 250 milyon Euro teklif ettiği belirtilirken Holding’ten yapılan açıklamada ise “Böyle bir şey gündemimizde yok” açıklaması geldi.

EMRE BELÖZOĞLU FORMASINI GİYMİŞTİ

Milli futbolcu Emre Belözoğlu’nun da 2005-2008 tarihleri arasında forma giydiği İngiltere Premier Lig’in en eski kulüplerinden biri olma özelliğine sahip olan Newcastle United’ın geçtiğimiz günlerde satılığa çıkarıldığı açıklanmıştı.


Kulübün mevcut sahibi Mike Ashley, Newcastle’ın daha iyi bir geleceğe sahip olabilmesi için satacağını bildirdi. Newcastle United, ligde 8 haftada topladığı 11 puanla 9. sırada bulunuyor 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  iOS 11 Sorunları bitmek bilmiyor!
iOS 11 Sorunları bitmek bilmiyor!