Müge Anlı izle Fatma Demir cinayetine çözüldü mü?

18 Mayısta ATV ekran başına geçen izleyicileri Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sırrı araştırılan atma Demir cinayetine odaklanmış durumda. Peki Fatma Demir cinayetine çözüldü mü?

Müge Anlı son bölüm izleyebilirsiniz. 18 Mayıs 2017 Perşembe günü ATV ekranlarında canlı yayınla seyirciyle buluşan Müge Anlı son bölümünde neler yaşanacak? Müge anlı canlı. Herkes Fatma Demir cinayetinin detaylarını büyük merak ve sürprizle bekliyor. Müge anlı canlı izle. İşte Müge Anlı yeni ve son bölümü ile ilgili detaylar. 

Fatma Demir Cinayeti

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı konuları ve bu konuların işleniş şekli ile izleyiciler tarafından büyük beğeni kazanıyor. Müge anlı kızı. Müge anlı mustafa özdemir. Cinayetlerin çözüldüğü, kayıpların bulunduğu programda son günlerde en çok ses getiren konu ise Fatma Demir Cinayeti oldu. Müge anlı kaç yaşında. Gelin Necla'nın o güne dair neleri gizlediği henüz ortaya çıkmadı. Müge anlı kimdir. Müge anlı evlimi. Arif Demir ve Necla Demir'in yüzleşmesinin ardından bugün de Güladiye ve Necla birbirlerini suçlayarak konuştular. 


MÜGE ANLI CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

İLGİLİ HABER Müge Anlı Fatma Demir'in katili kim, bulundu mu? Müge Anlı Fatma Demir'in katili kim, bulundu mu?

Fatma Demir'in boynunda kırık

En son uyuşturucu eken birilerinin Fatma Demir’i öldürdüğü iddiası ortaya atılmıştı. Müge anlı son bölüm. Bu programda da bunun üzerinde duruldu. Güladiye’nin dedesinin kardeşi Kadir Akyol, uyuşturucu madde eken maskeli adamların köyde dolaştığını söylemişti. Yaşar Bey, Arif’e ölmeden önce bir şeyler anlattığını ve Arif’in bunları söylemediğini düşündüğünü aktardı. Hamdi Akyol, “Fatma’yı öldüren kişi sırtına bile alsa oraya götürebilir” dedi. Müge anlı fatma demir. Cenazenin vücut şeklinden dolayı bu şekilde götürüldüğünü düşündüğünü söyledi. Müge anlı facebook.  “Beni tehdit ettiler” diyen Yaşar Şahin ve Hamdi Akyol canlı yayında yüzleştiler. Fatma Demir'in boynunda kırık olduğu ve bunun da biri tarafından boğulması sonucunda öldürüldüğünde oluşabileceği konuşuldu. Kadi Akyol yaptığı açıklamada, tarlada Fatma Demir'in öldürüldüğünü, Mürsel'in bunları bildiğini ama tehdit edildiği için söylemediğini düşündüğünü söyledi. Uyuşturucu kaçakçılarının öldürdüğünü düşündüğünü aktardı.Yaşar'a gizli tanık var demediğini söyledi. Gizli tanık olup olmadığı bir sonuca varılamadı.

İLGİLİ HABER Müge Anlı'ya 'Baba' destek! Müge Anlı'ya 'Baba' destek!

Güladiye’nin eşi Ali Demir Yaşar beyi arayıp tehdit etmiş!

Arif Demir ve Necla Demir yüzleştiler. Arif Necla’ya “Kani’nin niye haberi oluyor da benim olmuyor?” dedi. Necla Demir, “Herkes karısına güveniyor sen neden güvenmiyorsun? Ben mesaj atmış olabilirim. Ama hala güvenmiyor bana. Demek ki hiç sevmemiş. Sevse bana inanırdı” dedi. Arif, olay günü eşi evdeyken eve birinin geldiğini düşünüyor. Bunun Kani, Hidayet veya Necla’nın babası olduğunu düşünüyor. Programda Yaşar Bey ile yapılan röportaj yapıldı. İlk kez konuyla ilgili gizli tanık olduğunu duyurdu. Güladiye’nin eşi Ali Demir Yaşar beyi arayıp tehdit etmiş! Yaşar Bey halasının telefonunun evde olduğunu öğrendiği anda çatılara, kuyulara bakın demiş ve öldürüldüğünü anlamış. Müge Anlı, Ali’ye neden tehdit ettiğini sordu. Bir gün sonra Mustafa Akyol arayıp onu tehdit etmiş. Yaşar Bey gelinleri suçladı ve onların haberinin olduğunu söyledi. Kadir Akyol, Yaşar Beye gizli bir tanık olduğunu ve o eğer canlı yayına çıkmazsa bu tanığın programa geleceğini söylemiş. Peki Gizli tanık kim? Uyuşturucu eken birinin Fatma Demir'i öldürdüğü iddiası üzerinde duruldu. Kimin ekebileceği tartışıldı.

İLGİLİ HABER Kız kaçıran adan Müge Anlı canlı yayınında tutuklandı Kız kaçıran adan Müge Anlı canlı yayınında tutuklandı

Güladiye ile Necla Demir yüzleştiler

Necla’nın kayınvalidesine duyduğu öfkenin sebebi ne? Kayınvalidesine "Ne hali varsa görsün" diyen Necla’ya bu öfkenin sebebi soruldu. Güladiye ile kavga ettikten sonra ölü bulunan Fatma Demir’in katili kim? Necla Demir neden görmediği halde kaybolan kayınvalidesini gördüğünü söyledi? Müge Anlı Necla Demir’e neden böyle söylediğini sordu. Aynı zamanda Anlı Necla Demir’e, “Güladiye öldürmüş olabilir, babası taşımış olabilir. Ama senin bu yalanların, tavırların bunu yapanları biliyor olduğunu gösteriyor” dedi. Müge Anlı o gün olan şeyleri hikaye şeklinde bir daha anlattı. Güladiye ile Necla Demir yüzleştiler. Güladiye Necla Demir’e bağırdı. “Ne saklıyorsan anlat” dedi. Müge Anlı, Necla’ya “Sence baban öldürüp bırakmış olabilir mi” diye sordu. Peki Hidayet neden sürekli ablası ve babasını ortaya koyuyor? Yoksa kendisiyle alakalı bir şey mi saklamaya çalışıyor? Necla Demir Hidayet’in de bir şeyler bildiğini düşündüğünü söyledi.

İLGİLİ HABER Müge Anlı Ferhan Güven kimdir, sevgilisi kim? Müge Anlı Ferhan Güven kimdir, sevgilisi kim?

İzleyiciler yakalayıp Müge Anlı’nın programını arayıp söylediler

Necla kayınvalidesinin kayıp olduğunu eşine söylemeyip Kani’ye söylemiş! Kayınvalidesi kayıp olduğu zaman eşi Arif’e anneni balkondan bakıp gördüm, burada diyor. Eski bölümlerden görüntüler yayınlanarak Necla Demir’in yalanları yüzüne söylendi. Necla Demir’in ceset dediği anı izleyiciler yakalayıp Müge Anlı’nın programını arayıp söylediler. Görüntüler yeniden izlendi. Fakat Necla öyle dediğini kabul etmedi ama tavırlarının tuhaflığı Müge Anlı’nın gözünden kaçmadı. Müge Anlı Necla Demir'in eşine neden annesinin kayıp olduğunu söylemediğini sordu. Necla Demir ise sorulara net bir cevap veremedi.

İLGİLİ HABER Müge Anlı'da şok olay! Genç kızın ölen annesi erkek çıktı Müge Anlı'da şok olay! Genç kızın ölen annesi erkek çıktı


Fatma Demir ırmak kenarında ölü olarak bulundu

Müge Anlı 8 Mayıs 2017 programı yayınlandı. Programda Fatma Demir'in oğlu Arif Demir ve eşi Necla karşı karşıya geldi. Fatma Demir cinayet gününden önce Arif Demir’e ırmak kenarına gideceğini söylemişti. Arif Demir bu sözü Necla’ya söylemiş.Arif Demir annesinin"Ben evden çıkıyorum, ırmak kenarına kadar yolu var" dediğini söyledi. Bu da soru işaretlerine yol açtı. Çünkü Fatma Demir ırmak kenarında ölü olarak bulundu. Acaba bu cinayete intihar süsü mü verildi?
Necla Demir’in Fatma Demir’in kayıp olduğunu saklaması da herkesin aklında hala soru işareti halinde. Güladiye ile görüşmedim diyen Necla Demir’in yengesini aradığı ortaya çıktı.

Necla Demir'in telefon dökümü

Arif Demir en son annemi aradığımda annem ağlıyordu dedi. Arif Demir ve Necla Demir birbirleri ile yüzleştiler. Necla Demir'in başkalarına mesaj attığı ortaya çıktı. Necla Demir'in telefon dökümünden kimlerle konuştuğu ortaya çıktı. Gelin Necla'nın o güne dair neleri gizlediği henüz ortaya çıkmadı.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Fatih Portakal'dan Erdoğan dövmesi geldi
Fatih Portakal'dan Erdoğan dövmesi geldi