Müge Anlı Fatma Demir cinayetinde 3 aile üyesi gözaltına alındı

Müge Anlı'nın programında bir cinayet perdesi daha aralanıyor. Son dönemde gündem olan Fatma Demir cinayetinde flaş bir gelişme yaşandı. İfadeye vermeye giden 3 aile bireyi gözaltına alındı.

 Müge Anlı Fatma Demir cinayetinde son dakika gelişmesi yaşanıyor. Aile bireylerinden 3 kişi ifade vermek için gittiği Emniyet'te gözaltına alındı. Fatma Demir'in katili kim?

Fatma Demir katili kim, kimler gözaltına alındı son gelişmeler neler? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanıyor. Son günlerde programda en çok takip edilen konu Fatma Demir Cinayeti oldu. Fatma Demir’in gelinleri Güladiye ve Necla’nın, Necla’nın kardeşi Hidayet Akyol’un şüpheli ifadeleri sonucu tüm oklar onların üzerine çevrildi. Telefon dökümleri sonucu cinayet gecesi ikilinin mesajlaştığı ortaya çıktı. Ayrıca Necla yayın esnasında ağzından “O zaman o da intihar edeceğim demeseydi. Biz de bunu yapmazdık” cümlelerini ağzından kaçırdı. Necla daha sonra ağzından bir şey daha kaçırdı! Olay günü Fatma Demir ve Hidayet’in beraber olduğunu söyledi. Cinayette şok bir gelişme yaşandı ve jandarmaya ifade vermek için giden aile üyelerinden 3 kişi gözaltına alındı.

Necla, Hidayet, Şöhret, Ali Akyol, Kani, Güladiye, Ali Demir, Ahmet Akyol, Mustafa Akyol ve Güladiye’nin dedesi jandarmaya ifade vermeye gittiler. Bunun ardından üç kişi gözaltına alındı. Hidayet’in ifadesi dört saat sürdü ve gözaltına alındı! Güladiye gözaltına alındı! İfadesi 4 buçuk saat sürdü. Necla’nın ifade alımı 6 saat sürdü. 10 sayfalık ifade verdi. Necla Demir gözaltına alındı! Üç kişinin de ifade süresi oldukça uzun sürdü.

MÜGE ANLI  1 HAZİRAN 2017 NELER OLDU?

Herkes tek tek jandarmaya gidip ifade verdi. Müge Anlı’nın ekibi Samsun’a gidip oradan yayın yaptılar. Hidayet ekip arabası ile gelmek istemedi, tepki gösterdi. Ardından babasının telkini ile gelmek istedi. Hidayet herkese oranla daha tedirgin görünüyordu. Hidayet Necla ve babası ile ayrı konuşamadığı için mi sinirlendi? Hidayet ifade vermek için çağrıldığını duyunca mutlu olmuş. Hidayet “Her şey ortaya çıkacağı için mutluyum” dedi. Hidayet ifadede ne anlatacak? Hidayet Güladiye ve eşini suçlarken, Güladiye’nin eşi Hidayet ve ailesini suçladı. İfadelerin sonucunun ne olacağı ise merak konusu.

 

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  2.yılında 10 Ekim Ankara gar patlamasının kurbanları anıldı...
2.yılında 10 Ekim Ankara gar patlamasının kurbanları anıldı...