Müge Anlı bügün yayını aile dramı! Zihinsel engelli kızı uyuşturucuya zorladılar

Annesinin ısrarları üzerine Müge Anlı'nın programına katılan zihinsel engelli Handan, Gürleyen'le evlenmek için kaçtığını söylese de 1 gün sonra kaçırıldığını ve uyuşturucuya zorlandığını anlattı.

 Müge Anlı'nın bugün yayınlanan programında yürekleri sızlatan bir olay yaşandı. 

Zihinsel ve bedensel engelli Handan, amcasının tamirhanesinde çalışan Birkan Gürleyen tarafınzan zorla kaçırıldı. 15 gündür kızlarından haber alamayan aile, Müge Anlı'nın sunduğu 'Tatlı Sert' isimli programda kızlarına kavuştu.
TANIŞTIKTAN 3 GÜN SONRA EVLENME KARARI ALDILAR

Programda Müge Anlı, Nurdan hanımın kızı Handan'ın, bir yıl önce eniştesinin tamirhanesinde çalışan Birkan Gürleyen'le tanışıp, tanıştıkdan 3 gün sonra evlilik kararı alıp kaçtıklarını anlattı.

"EVLİLİK İÇİN MÜSAİT DEĞİL"

Kızının yüzde 50 zihinsel, yüzde 20 bedensel engeli olduğunu söyleyen Nurdan hanım, "Öz bakım becerilerini beceremiyor. İlgiye ve bakıma muhtaç. Evlilik için müsait değil. Hatta evlilik için müsait değil diye raporu bile var" dedi.

"EVLENMEK İÇİN GELDİK YOKSA GELMEYECEKTİK"

15 gündür kızını görmeyen anne, kızının stüdyoya gelmesi için çağrıda bulunduktan sonra kızıyla stüdyoda buluştu. Stüdyoya gelen Handan annesine "hiç ağlama, hiç ağlama " diye sitem etti. Annesi de "böyle yapacağını biliyordum, bunları göze alarak geldim" diye karşılık verdi. Babasına da tepkili olan Handan, "Tek istediğim evlenip, mutlu olmak. Bunun için sizden yardım istiyoruz. Evlenmek için geldik, yoksa gelmeyecektik" dedi.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Telefonların şarj süresi tarihe karışıyor! Akıllı telefonlar 12 dakikada şarj olacak....
Telefonların şarj süresi tarihe karışıyor! Akıllı telefonlar 12 dakikada şarj olacak....