Miss Turkey 2017 Gözde Baddal kimdir, kaç yaşında?

Grand Pera Emek Sahnesi’de gerçekleşecek olan Miss Turkey 2017 güzellik yarışmasının finalinde boy gösterecek olan Baddal kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı var mı?

 Miss Turkey 2017 için geri sayım başladı. Ekin Olcayto’nun sunacağı Miss Turkey bu yıl, Beyoğlu’nda İstiklal Caddesi’nin kalbinde yer alan Grand Pera/Emek Sahnesi’nde gerçekleşecek. Yarışmaya başvuran yüzlerce kişi arasından büyük bir özenle belirlenen 20 finalist, 21 Eylül gecesi bir defa daha jüri önüne çıkacak.

İLGİLİ HABER Miss Turkey 2017 Ceren Baykan kimdir, kaç yaşında, fotoğrafları Miss Turkey 2017 Ceren Baykan kimdir, kaç yaşında, fotoğrafları

İLGİLİ HABER Miss Turkey 2017 Özge Türkyılmaz kimdir, kaç yaşında? Miss Turkey 2017 Özge Türkyılmaz kimdir, kaç yaşında?

Jüri Başkanı Can Sandıkçıoğlu olmak üzere; jüri koltuğunda 2014 Miss Turkey/World Amine Gülşe, Gazeteci Yazar Güneri Civaoğlu, Besteci, şarkıcı ve söz Yazarı Meyra Ilıcak, Bale-Dans Eğitmeni ve Oyuncu Tan Sağtürk, Moda Tasarımcısı Özlem Süer, Plastik Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur ve Özak Global Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali Alp oturacak. 21 Eylül akşamı Saat 20:30 'de başlayacak organizasyon, 1an TV’den ve Miss Turkey resmi hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

İLGİLİ HABER Miss Turkey 2017 Emine Cansu Kurtaran kimdir, kaç yaşında, nereli? Miss Turkey 2017 Emine Cansu Kurtaran kimdir, kaç yaşında, nereli?

İLGİLİ HABER Itır Esen kimdir Acun'la aşk mı yaşıyor kaç yaşında, ınstagram hesabı var mı ve Itır Esen 15 Temmuz tweeti Itır Esen kimdir Acun'la aşk mı yaşıyor kaç yaşında, ınstagram hesabı var mı ve Itır Esen 15 Temmuz tweeti

MİSS TURKEY 2017 FİNALİSTLERİ

Türk kadının özelliklerini ve imajını dünyaya en güzel şekilde anlatma amacını taşıyan Miss Turkey'in 2017 finalistleri; Itır Esen, Alara Kaya, Gözde Baddal, Özge Türkyılmaz, Emire Cansu Kurtaran, Ceren Baykan, Ekinsu Kansu, Beril Altuntaş, Deniz Görgülü, Buse Çekmeceli, Merve Argun, Aslı Sümen, Hazal Karasıkı, Bahar Gençalp, Suna Yıldırım, Bahar Merve Zırhlı, Betül Ekşi, Andrea Raema Mungiu, Yasemin Çoklar, Pınar Tartan

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Rusya'da çekilmiş birbirinden enteresan kareler!
Rusya'da çekilmiş birbirinden enteresan kareler!