Kısmetse Olur kim elendi 20 Mayıs Kısmetse Olur canlı izle

Kısmetse Olur'da yine heyecanlı anlar yaşandı. Peki son bölümde neler oldu? kim elendi?

Kısmetse Olur yine heyecan dolu bölümüyle izleyicisini ekrana kitledi. Peki haftanın finalinde neler oldu? kim elendi?

 KISMETSE OLUR KİM ELENDİ 20 MAYIS

 
Olaylı bir bölüm yaşandı. Murat’ın eve ilk geldiğinde Tuğçe’yi beğendiğini söylemesi gündeme geldi. Aycan ve Rabia ilişkisi olan birine yorum yapmasını gereksiz bulduklarını söylediler. Emre Murat’ın daha fazla konuşmasını istemediğini söyledi. Melis, “Ben de adımdan bahsettirmek istesem Adnan’ın ve Emre’nin ilişkilerine talip olduğumu söylerdim. Murat’ın Tuğçe’yi beğendiğini düşünmüyorum” dedi. Adnan’ın Tuğçe’ye aday geldiğini söylemesi yanlış mı? Bu konu tartışıldı. Emre, Adnan’ın kötü niyetle bunu söylemediğini ve Tuğçe’ye güvendiğini söyledi. Çekleri alan adaylar İlkay ve Farima olurken yarışmacılara koruma altına almak istedikleri isimler soruldu. Kısmetse Olur haftanın finalinde yapılan oylama sonucu Rabia ve Şerif elenmesi için önerilen isimler oldu. Şerif ile Rabia'nın aday olduğu gecede Şerif'in erkekler evinin neşesi olduğunu ifade eden İlkay onun bu yarışmada kalması gerektiğini dile getirdi. Kısmetse Olur son bölümde zarftan çıkan sonucu açıklayan Seda Akgül ise "Eleme yok" notu ile her iki yarışmacıyı da sevindirirken birinciliği alan adaylar eleme olmamasından dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler

20 MAYIS FİNAL FRAGMAN ÖZET

Kısmetse Olur 20 Mayıs Cumartesi Haftanın Finali Fragmanında Murat'ın eve gelişiyle Emre'nin öfkesi daha da artıyor! Melis ve İlkay ilişkisi ise sallantılı kavgalarına devam ederken Melis baygınlık geçiriyor! Murat'ın Tuğçe'yi beğendiğini söylemesi gündemden düşmüyor. Emre bu sözleri düşünmek bile istemediğinden olsa ki öfkesi her geçen zaman, katlanarak artmaya devam ediyor. İlkay ile olan gerilim haftanın finaline de yansıyınca yaşananlara daha fazla dayanamayan Melis, baygınlık geçiriyor. Herkes Melis'in durumunun ne olacağını merakla ve endişeyle bekliyor.

KISMETSE OLUR 426. BÖLÜM FRAGMANI

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 426.Bölüm Fragmanında Emre, evlenmeye karar veriyor! Emre'nin aklını başından alıp, aniden evlenme kararı aldıran gelin adayı kim? Akın, ilişkisini kurtarmasına yardım etmedikleri için kime veryansın ediyor? AdDid ilişkisinde kına gecesi organizasyonu! Kısmetse Olur yeni bölümü ile Cuma 12.30'da kanald.com.tr'de! Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında, Emre'nin beklenmeyen evlenme kararı evde nasıl yankı bulacak? İlkay ile barış imzalayan Melis, evdeki dengeleri nasıl değiştirecek? Farima ile ilişkisine çomak sokulduğunu iddia eden Akın, arkadaşlarına çıkışıyor. Damat adayları, bu çıkışı nasıl karşılayacak? Adnan ve Didem için düzenlenen kına gecesi, evde eğlenceli anlara sahne oluyor. Peki, kına gecesi organizasyonuna kimler katılıyor?

ADNAN DİDEM KINA GECESİ GÖRÜNTÜLERİ

Kısmetse Olur 19 Mayıs 2017'de yayınlanan son bölümde, Adnan ve Didem çifti için kına gecesi düzenleniyor. Kısmetse Olur evinde davul zurna eşliğinde eğlenceli anlar yaşanıyor. Kısmetse Olur son bölümde, Didem ve Adnan'ın kına gecesi eğlencesi yapıldı. Gelinler evinde bir araya gelen adaylar, davul zurna eşliğinde eğlenmeye başladı. Adnan, halay başı oldu ve tüm damat adaylarını halaya alarak doyasıya eğlendi. Kısmetse Olur son bölümde, Didem'in kına gecesi eğlencesinin ardından duygusal anlar yaşanmaya başlıyor. Didem'in fanları kına yakmak üzere eve geliyor. Kına gecesi şarkıları eşliğinde Didem'in kınası yakılıyor ve Didem gözyaşlarına hakim olamıyor. Adnan ise Didem'in gözyaşlarını silerek ona destek oluyor. Kısmetse Olur evinde eğlenceli anlar yaşanıyor. Günlerdir gerginliklerin ve kavganın eksik olmadığı Kısmetse Olur evi bugün Melis'in yaptığı taklitlerle neşelendi. Melis, yeni gelin adayı Emine olarak damatlar evine geldi ve Murat'a talip oldu. Murat'ı beğenmeyen Melis, sonrasında ise Emre'ye talip oldu. Bu sırada Emre ve Melis arasında geçen diyaloglar ise herkese eğlenceli anlar yaşattı.

KISMETSE OLUR NEREDEN İZLENECEK?

İşlenen konular ve yarışmacıları ile uzun zamandır tartışılan evlilik programları olağanüstü hal kapsamında Resmi Gazete’de yayınlanan 690 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile daha da alevlenmişti. Bunların üzerine evlilik programları farklı alternatif arayışına girdiler. Kısmetse Olur programı artık internet üzerinden yayınlanacak. Kanal D'nin resmi web sitesinden yeni bölümlere ulaşabilirsiniz.

KISMETSE OLUR DA KİM ELENDİ 13 MAYIS

Kısmetse Olur eleme heyecanı 13 Mayıs Cumartesi günü yaşandı. Enes ve Rabia eleme adayı oldu. Enes, "Burda kalmam için bir neden göremiyorum. Bekar aday olarak hoşlandığım biri olmadı. Bir hafta bekledim gelen biri olabilir diye. Büyük konuştum ilk geldiğimde, bu da sürekli yüzüme vuruldu. Yeni bir adayla ilişki yaşayınca da bu yüzüme vurulabilir diye düşünüyorum."dedi. Rabia da elenmek istediğini ve bu evdeki kimseyle aşk yaşamak istemediğini söyledi. Kısmetse Olur evine veda eden isim Enes oldu.

KISMETSE OLUR HAFTANIN BİRİNCİLERİ KİM OLDU 13 MAYIS

Onur ve Melis 5000 TL'nin sahibi oldular. Oy farkı ile birinci olan isim ise Melis Buse Betkayan oldu.

MELİS BUSE BETKAYAN KİMDİR?

Kısmetse Olur'un tartışmalı isimlerinden Melis Buse Betkayan 23 yaşında. İstanbul İstinye'de yaşıyor. İç mimar olan Kısmetse Olur Melis iyi yerlerde iyi koşullarda yaşamak istediğini söylüyor. Kısmetse Olur evine geldiği ilk günden beri damat adaylarıyla ve gelin adaylarıyla yaşadığı gerginlikler ve polemiklerle dikkat çeken Melis Buse Betyakan Lafını esirgememesiyle biliniyor. Sivas'lı yarışmacı yarışmanın iddialı isimleri arasında yer alıyor. Hararetli tartışmalarıyla bilinen Melis Buse programdan evlenerek ayrılmak istiyor.

Kısmetse Olur Melis boyu: 1.71

Kısmetse Olur Melis kilosu: 54

Kısmetse Olur Melis yaşı: 23

Kısmetse Olur Melis burcu: Balık

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Survivor'a katılsalar reytingleri zirve yaptıracak 30 ünlü isim!
Survivor'a katılsalar reytingleri zirve yaptıracak 30 ünlü isim!