Kanatsız Kuşlar 10. Bölüm fragmanı yeni bölüm ATV dizi saati

Kanatsız Kuşlar 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ATV'nin sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Yeni bölümde neler yaşanacak?

 Kanatsız Kuşlar son bölümde deniz kenarında Zeynep'in parmağına zorla yüzük takan Ahmet, Onur'la aralarının açılmasına neden olmuştu.

Kendisine karşı yapılanlardan rahatsız olmaya başlayan Onur, Zeynep’i karşısına alarak “Seni bu adama iten sebep her neyse onu bulacağım” diyecek. Ahmet ise çevresindekilere “Biz Zeynep’le sözlendik, yakında da nişanlanacağız” diyecek.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeynep'i Ahmet'le birlikte gören Onur büyük hayal kırıklığı yaşamış, Zeynep'in parmağına takılan yüzük ikilinin arasının açılmasına neden olmuştu. Gelecek bölümün tanıtım videosunun yayınlanmasıyla birlikte Ahmet'in karşısına çıkarak onu sevmediğini dile getiren Zeynep'in Ahmet'ten ayrılmak istediğini belirteceği ortaya çıktı. Çocuklarına olan sevgisi nedeniyle Muzaffer’in evini terk etmek zorunda kalan Nefise, kendisine gelen iş teklifi ile eve geri dönmeyi kabul etmişti. Hanımı olarak gelebileceği eve işçi olarak giren Nefise, çocukları için her şeyi yapabileceğini göstermişti. Öte yandan Nefise’nin kendisi ve çocukları arasında kalmasını istemeyen Muzaffer ise oynadığı bu oyun ile onu evde tutmayı başarmıştı.

9. BÖLÜM ÖZETİ

Nefise ile ilgili tüm gerçeği bilen mahalle komşusu Şengül, Muzaffer'in karşısındadır. Her şeyin ortaya çıkmasından korkan Azime panikler ve kendini bu işten kurtarmak için ilginç bir yola başvurur. Diğer yandan Zeynep, Onur'la ayrı dünyaların insanı olduğunu kabullenir ve zor bir karar verir. Emel, Onur konusunda gözünü karartır ve Ahmet'e Zeynep hakkındaki tüm gerçeği anlatmaya karar verir. Zeynep'i kaybetmek istemeyen Ahmet ise Zeynep'i zor durumda bırakacak bir teklifle karşısına çıkar. Nefise, Muzaffer'le nikah masasına oturmuştur. O sırada Emre ile ilgili şok edici bir gerçek ortaya çıkar.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Hababam Sınıfı'nın 4 Kız öğrencisinden biriydi, son haline bakın!
Hababam Sınıfı'nın 4 Kız öğrencisinden biriydi, son haline bakın!