Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'e nazar değdi

Uzun süreli birlikteliklerini evlilikle taçlandıran ünlü oyuncular Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül arasında gergin anlar yaşandı. Neslihan Atagül, bir aylık eşinden sert bir uyarı aldı.

Mutlulukları ve uyumlarıyla imrendiren Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, ilk gerginliklerini yaşadı. Geçtiğimiz ay muhteşem bir düğünle dünyaevine giren ünlü çift, Maldivler'deki rüya balayını tamamlayıp yurda döndü. Yeni dizisinin çekimlerine başlayan yakışıklı oyuncu, önceki gün Nişantaşı'ndaki sete güzel eşiyle birlikte gitti.

YÜZÜ DÜŞTÜ

Çekimlerde eşini yalnız bırakmayan Neslihan Atagül'ün derin göğüs dekoltesi sete damgasını vurdu. Güzel oyuncunun dekoltesinden siyah iç çamaşırı görününce eşi Kadir Doğulu'dan uyarı gecikmedi.

Hemen yakasını elleriyle kapatan ünlü oyuncunun eşinin uyarısıyla yüzü düştü. Dakikalar önce gülücükler saçan Atagül'ün bu halleri objektife takıldı.

"ÇOCUK İSTİYORUZ AMA DAHA ERKEN"

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, çekimlerin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Düğün ve balayının çok güzel geçtiğini söyleyen Doğulu, "Balayı bitti, şimdi sıra işte... Yaz bitmeden kısa bir tatil daha yapmak istiyoruz" dedi.

Ne zaman çocuk sahibi olacakları sorulunca ise ünlü çift, "Önceden 'Evlilik ne zaman?' diye soruyordunuz. Evlendik. Şimdi ise çocuğu soruyorsunuz. Mutluluğumuzu çocukla taçlandırmayı çok istiyoruz. Ancak şimdilik cicim aylarının tadını çıkarmayı tercih ediyoruz" yanıtını verdi. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

TÜM YORUMLAR (2 adet)
neslihan atagül
06.02.2017 01:20
Şimdi 5 aylık hamileyim bir kızımız olucak adını deniz koymayi dusunuyoruz
Derin
02.08.2016 14:48
Önünü kapaticana ilikleseymis dügmeyi daha kolay olurdu
 
  Spotify 2017 yılına damgasını vuran parçaları listeledi...
Spotify 2017 yılına damgasını vuran parçaları listeledi...