İstanbul'da kahvaltı edilebilecek en iyi 25 mekan

Haftanın son iş gününün bitmesiyle hafta sonu tatilini ailesi veye arkadaşlarıyla değerlendirmek isteyenler için İstanbul'daki en iyi kahvaltı mekanlarını derledik.

1) Sütiş - Emirgan

Kahvaltı deyince herkesin aklına ilk gelen mekanlardan biri olsa gerek burası. Emirgan, Çınaraltında denize karşı güzel bir kahvaltı keyfi için gelinebilir. Kahvaltı 40 - 50 TL arası.

Instagram hesabı için tıklayınız

2Tarihi Çınaraltı Aile Çay Bahçesi - Çengelköy

Çengelköy'de büyük çınarın altında sahil kenarında bir çay bahçesi. İsterseniz kendiniz kahvaltınızı götürün isterseniz çay bahçesinden söyleyin. 

Instagram hesabı için tıklayınız

3Munchies Crepe & Pancake - Kadıköy

Son zamanların en popüler kahvaltı mekanlarından biri Munchies. Popürlerliği son derece cezbedici pancake ve yanındaki tatlı kahvaltılıklardan olsa gerek. Klasik kahvaltıdan sıkıldıysanız mutlaka gidip deneyin. Pancake 15 TL, Kahvaltı 25 TL. 

Instagram hesabı için tıklayınız

4Siyah Cafe & Breakfast - Beşiktaş

Beşiktaş'ta kahvaltıcılar sokağında bulunan kendine has dekorasyonu olan bir kahvaltıcı. Uygun fiyatları sebebiyle gidilesi bir mekan. Kahvaltı tabakları Küçük, Büyük, Ege, Yeşil kahvaltı tabağı olmak üzere 8 - 15 TL arası değişiyor. İki kişilik serpme kahvaltı ise 30 TL. 

Instagram hesabı için tıklayınız

5Namlı Gurme - Karaköy

Burası için fazla söze gerek yok. Karaköy'de gerekirse 15-20 dk sıra beklemekten çekinmediğimiz Gurme bir kahvaltı salonu. Aldığınız kahvaltı ortalama olarak kişi başı 25 - 40 TL arası değişebilir. 

Instagram hesabı için tıklayınız

6) Uploft - Çekmeköy

İstanbul’un gelişen bölgelerinden Çekmeköy Taşdelen Şile Yolu üzerinde hizmete giren Uploft, pek çok çeşidi barındıran menüsü ve ferah mekanıyla kısa zamanda Taşdelen’in en çok tercih edilen kahvaltı mekanı olma yolunda hızla ilerliyor.

Mekan, İstanbul’dan uzaklaşmadan şehrin merkezinde orman manzarası ve havasını almak isteyenler için çok ideal. Sabah 09:00’dan gece 02:00’a kadar 100 araçlık otoparkıyla müşterilerini ağırlayan Uploft’ta sınırsız çay ile servis edilen tek kişilik kahvaltı tabağı 26 TL. Paylaşmayı sevenlerin favorisi 2 kişilik serpme kahvaltı ise sınırsız çay ve 1’er bardak portakal suyu ile servis ediliyor. Fiyatı ise 76 TL.

Geniş alan ve 60’ı aşkın masa seçeneğiyle masa bekleme sorun u yaşatmayan mekanın en güzel tarafı ise diğer mekanların aksine kahvaltı servisi belli bir saatte bitmiyor, gün boyunca kahvaltı yapabilme imkanı sunuyor.

Adres: Güngören Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No: 2B Çekmeköy İstanbul (Sile yolu üzerinde Taşdelen Kavşağında)

Instagram hesabı için tıklayınız

7The Crepe Escape - Suadiye

Munchies gibi muhteşem krepleriyle alternatif bir kahvaltı sunan The Crepe Escape Suadiye'de bulunuyor. 

Instagram hesabı için tıklayınız

8Big Chef's - Tarabya

Tarabya' da denize sıfır kahvaltı yapmak isterseniz buraya uğrayın. 

Instagram hesabı için tıklayınız

9Gurme Bahçeşehir - Bahçeşehir

İstanbul'un kalabaklığından bıkıp Bahçeşehir'e yola çıkıyoruz. Namlı Gurme konseptinde Gurme Bahçeşehire geliyorz. Fiyatları Namlı Gurme'ye göre biraz daha uygun. Aç gözlülük yapıp abartsanızda kişi başı 40 - 45 TL den fazla ödemiyorsunuz.

Instagram hesabı için tıklayınız

10Van Kahvaltı Evi - Cihangir

Van Kahvaltı Evlerinin fazla söze ihtiyacı yok. Çeşit çeşit kahvaltıları ve yan kahvaltı seçenekleriyle çoğu insanın favorisi. Yediğiniz yemeklere göre kişi başı 25 - 35 TL ödeyerek masadan kalkabilirsiniz.

Instagram hesabı için tıklayınız

11Mangerie - Bebek

Bebek'te teras katında, deniz manzaralı bir kahvaltı için söyleyecek fazla bir şey yok. Lezzeti herkesin dilinde, Kahvaltı fiyatı 35 TL

12Therapia Garden - Tarabya

Tarabya'da Nurol sitesinin yanında Boğaz manzaralı müthiş bir mekan. Dışarıdan küçük gibi görünse de arka tarafı tam bir cennet. Kahvaltı alacağınız ürünlere göre 30 - 40 TL arası değişiyor. Pazar günleri açık büfe 40 TL.

13Brasserie Polonez - Caddebostan

14Happy Moon's - Suadiye

15Huqqa - Kuruçeşme

16Chilai - Bebek

17Nar Rooms - Karaköy

18Pişi Breakfast & Burger - Beşiktaş

19) Robin's - Şişhane

20Cafe Nar - Rumelihisarı

21Kirpi Cafe - Koşuyolu

22Lokma - Rumelihisarı

23Emek Cafe - Yeniköy

24Boaz Cafe & Brasserie - Tarabya

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Hadise kendi saçından kaş ektirdi
Hadise kendi saçından kaş ektirdi