İran'dan Suudi Arabistan'a şok suçlama

İran Devrim Muhafızları, bugün İran'ın başkenti Tahran'da meydana gelen terör saldırısının arkasında Suudi Arabistan'ın olduğunu duyurarak 'Olanların intikamını alacağız" açıklamasını yaptı.

Reuters'in haberine göre, Devrim Muhafızları tarafından yapılan yazılı açıklamada, saldırının sorumlusunun Suudi Arabistan olduğu öne sürüldü.

Açıklamada, "Bu terörist saldırı, terörizmi destekleyen ABD Başkanı ve Suudi liderlerin görüşmesinden sadece bir hafta sonra meydana geldi. DEAŞ'ın bu saldırıyı üstlendiği gerçeği, onların da bu saldırıya katıldığını ispatlıyor" ifadesinde bulunuldu.

İLGİLİ HABER İran meclisine ve Hümeyni'nin mezarına silahlı saldırı! İran meclisine ve Hümeyni'nin mezarına silahlı saldırı!

İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutan Yardımcısı General Hüseyin Salami tarafından yapılan açıklamada ise "Şüphesiz ki, bugün Tahran'da olanlar için teröristlerden, onların bağlantılarından ve destekçilerinden intikam alacağız" ifadesinde bulundu.

İran'ın başkenti Tahran'da bugün biri parlamentoda diğeri ise Ayetullah Humeyni'nin mezarında düzenlenen intihar bombalı ve silahlı saldırılarda en az 12 kişi öldü. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Saçınızın dökülmesine neden olan 10 hata
Saçınızın dökülmesine neden olan 10 hata