Fenerbahçe'yle anlaşmaya çok yakın

Sezonun bitimiyle Medipol Başakşehir'den ayrılmak istediğini açıklayan başarılı futbolcu Edin Visca'nın Fenerbahçe'ye imza atması an meselesi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, önemli bir transferi gerçekleştirmek üzere...

Sağ kanada oyuncu arayan Fenerbahçe yönetimi, bir yandan yeniden kiralama teklifinde bulunduğu Jeremain Lens'ten haber beklerken, diğer taraftan gözünü iç piyasaya çevirdi. Sarı lacivertliler, geçtiğimiz günlerde Medipol Başakşehir'den ayrılabileceğini açıklayan Edin Visca'yı gündemlerine aldı. Bosna Hersek Milli Takımı'nın da vazgeçilmez ismi olan tecrübeli oyuncuyu çok beğenen yöneticiler, turuncu lacivertli kulübün kararını bekliyor.

5 MİLYON EURO + FUTBOLCU

Medipol Başakşehir yönetimi 27 yaşındaki oyuncunun transferine izin verirse harekete geçilecek. Visca için, “Tam bize göre” ifadesini kullanan sarı lacivertliler, Bein Sports’un haberine göre Medipol Başakşehir’e 5 milyon Euro ve bir de futbolcu teklif edecek. Önerilen teklifin kabul olmaması durumunda ‘kiralama' formülünü masaya getirecek. 2011'den bu yana turuncu lacivertli formayı giyen Visca'nın 2020 yılına dek sözleşmesi bulunuyor. Birçok Avrupa kulübünün listesinde yer alan Boşnak futbolcunun değeri, ‘transfermarkt' verilerine göre 8 milyon Euro.

AYRILMAK İSTEDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Edin Visca, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Başakşehir'de harika günler geçirmiş olsam da hayatımda ve kariyerimde yenilik için zamanın geldiğini düşünüyorum. Türkiye'nin en büyük takımlarına transfer olmaya asla itiraz etmem” dedi. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  'Süper Ay' İstanbul semalarında
'Süper Ay' İstanbul semalarında