Cumhurbaşkanı Erdoğan yaverini bilerek Marmaris'e götürmemiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, darbe girişimi sonrası ordudan atılan başyaveri Albay Ali Yazıcı'nın FETÖ'cü olduğunu fark ettiği ve bu yüzden Marmaris'e götürmediği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, darbe gecesi yaşananlarla ilgili önemli bir açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başyaveri Albay Ali Yazıcı, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Ankara'daydı. Marmaris'te tatilde olan Erdoğan'ın bulunduğu yeri, suikast timine bildirmek için uğraştığı ortaya çıkmıştı. Ali Yazıcı ile diğer 3 yaver FETÖ'den tutuklandı ve ordudan atıldı.

İşte Şeref Malkoç'un, Ali Yazıcı ile ilgili çarpıcı açıklamaları::

ONURU ZEDELENMESİN DİYE AZLETMEDİ

"Cumhurbaşkam'nın sürekli en yakınında olan yaverlerinin FETÖ bağlantılı olmasıyla ilgili ciddi tereddütleri vardı. Yaverleri seçip gönderen Genelkurmay Personel Dairesi de FETÖ'nün elindeydi, Bunun bilen Cumhurbaşkanımız son 3 aydır başyaverini çok mecbur kalmadıkça yanında tutmuyordu. Aslında görevden azledecekti. Onuru zedelenmesin diye yollamak için Ağustos'taki Yüksek Askeri Şura'yı bekliyordu."

(Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç)

"KORKUNÇ ŞEYLER YAŞANABİLİRDİ"

"Başyaver Ali Yazıcı'ya güvenmediği için de Marmaris'e tatile giderken bu kez yanına almadı. İyi ki de yanına almamış. Bunun aksini düşünmek bile istemiyorum. FETÖ üyesi Ali Yazıcı o gece Marmaris'te olsaydı çok daha korkunç şeyler yaşanabilirdi. TSK yeniden yapılandırılıyor. Cuntacı mikroplardan temizlenecek. Bundan en büyük karı da TSK görecek." 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Acun Ilıcalı Survivor ünlüler takımını açıkladı
Acun Ilıcalı Survivor ünlüler takımını açıkladı