Çukur dizisi oyuncuları ve konusu - Çukur ne zaman başlayacak?

Show Tv ekranlarında fenomen olmaya aday bir dizi daha ekranlara gelecek. Aras Bulut İynemli ve Dilan Deniz Çiçek'in başrollerinde yer alacağı Çukur dizisi ne zaman başlayacak, Çukur dizisi konusu ne?

 Çukur dizisi Show Tv ekranlarında yeni sezonda bomba etkisi yaratacak gibi duruyor. Aras Bulut İynemli ve Dilan Deniz Çiçek'in başrollerinde yer alacağı Çukur dizisi ne zaman başlayacak?

SHOW TV'de yakında izleyiciyle buluşacak olan ve dev oyuncu kadrosuyla da izleyenleri ekran başına kilitleyecek olan Çukur dizisi için ilk tanıtım afişi geldi. İşte Çukur dizisine dair detaylar...

SHOW TV'NİN İDDİALI DİZİSİ ÇUKUR'UN İLK TANITIM AFİŞİ YAYINLANDI!
Ay Yapım imzalı, bu sezon ekranların en iddialı dizisi Çukur’un ilk tanıtım afişi yayınlandı. Nefes kesen senaryosu ve dev oyuncu kadrosu ile yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanan Çukur; son dönemin başarılı, genç oyuncuları Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’i aynı projede buluşturuyor.

İLGİLİ HABER Çukur dizisi Sena (Dilan Çiçek Deniz kimdir, kaç yaşında, oynadığı diziler Çukur dizisi Sena (Dilan Çiçek Deniz kimdir, kaç yaşında, oynadığı diziler

Koçovalı ailesinin en küçük oğlu, gözü kara ve isyankar Yamaç karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli ile deli dolu ve dik kafalı, yaşam enerjisiyle herkesi kendine hayran bırakan Sena rolünde izleyeceğimiz Dilan Çiçek Deniz’in yer aldığı dizinin ilk tanıtım afişi merak uyandıran, çarpıcı görsel dili ile çok konuşulacak.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği dizide son dönemin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş buluşuyor.

Büyük merakla beklenen Çukur’un ilk fragmanı, yarın akşam (25 Eylül Pazartesi) Show TV'de yayınlanacak!

ÇUKUR KONUSU


Yamaç, bir gün mahallede çıkan çatışmanın ardından ailesinin bu tehlikeli hayatından kurtulmak ister ve babasının karşı durmasına rağmen evi terk eder. Kendi kaderini çizmek için müzik yaptığı sırada karşısına Sena çıkar. Eski bir polisin kızı olan Sena, annesi ve kardeşinin ölümünden sorumlu tutulduğu için evi terk etmiş biridir. Yolları kesişen Sena ile Yamaç’ın tutkulu aşkları Paris’e kadar uzanır ama bu durum Yamaç’ın annesinden gelen kötü bir haberle bozulur. Yamaç biranda kendini ailesinin yanında İstanbul’da bulur.

(ÇUKUR SENA) DİLAN DENİZ ÇİÇEK KİMDİR?

Dilan Çiçek Deniz, 1995 yılında Sivas'da doğmuştur. Annesi ve babası öğretmendir. Babası Orhan Deniz, annesi Hale Temizyürek'dir. Ege Üniversitesi'nde Turizm Rehberliği okurken asıl istediği bölümün karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar vererek sınavlara tekrar girip karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır. Oyuncu 15 yaşında "Güneşi Annem Sanırdım" adında şiir kitabı çıkarmıştır. Lisedeyken üç sene boyunca tiyatro eğitimi aldıktan sonra 17 yaşındayken Liselerarası Tiyatro Yarışması'na katılıp oyunculuk ödülü almıştır.

Modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve 2. Olmuştur. 2015 yılında Miami'de düzenlenen Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etmiştir.

(ÇUKUR YAMAÇ) ARAS BULUT İYNEMLİ KİMDİR?

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Yeşim adında ablası ve Orcun adında abisi vardır. Abisi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısıdır. Babasının adı Cengiz, annesinin adı Sevtap'dır. Beşiktaş Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde uçak mühendisliği okumaktayken oyunculuk yapmaya başladığından okulunu dondurdu.

Patos reklamında da oynayan İynemli, başka bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırırken yönetmen Zeynep Günay'ın dikkatini çekmiş, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve deneme çekimlerinde başarılı olmuştur. Aras Bulut İynemli, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete Akarsu karakterini canlandırdı. Bu dizide senaryo gereği ilerleyen bölümlerde müzisyen olmuş ve İyi Düşün Taşın şarkısını coverlamış ve yeni şarkılar bestelemiştir.

2012 yılında çekimleri tamamlanan, 2013 Mart ayında Türkiye gösterime giren Mahmut ile Meryem filminin başrolüdür. Ancak filmde Aras Bulut İynemli'nin oyunculuğu birçok eleştirmen tarafından beğenilmemiştir. 2013 yılında Çağan Irmak tarafından keşfedilmiş ve Deniz Celiloğlu ile LGBT temalı "Tamam mıyız ?" adlı filmde başrol oynamıştır. Eleştirmenler tarafından canlandırdığı engelli İhsan karakteri ve oyunculuğu beğenilmiştir.

2013-2014 yılları arasında "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Şehzade Bayezid olarak rol almıştır. Günümüzde Maral: En Güzel Hikayem adlı dizide Hazal Kaya ile birlikte başrolü paylaşmaktadır. Bu dizide Sarp karakterini canlandırmaktadır.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Türkiye'nin 79 Yıllık Özlemi Gazi Mustafa Kemal Atatürk...
Türkiye'nin 79 Yıllık Özlemi Gazi Mustafa Kemal Atatürk...