BLOK3'ÜN ALBÜM LANSMAN KONSERİNDE NELER OLACAK?

Spotify dünya listesinde ilk üçe giren Blok3 ‘Obsesif’ albümünün lansman konserini 13 Ekim Pazar günü İstanbul’da Volkswagen Arena’da verecek.

Türkçe müziğin parlayan yıldızlarından BLOK3, Spotify’ın Türkiye dışındaki dinlemeleri baz alarak hazırladığı listeye 2023’te ‘Baybay’, ‘N’aptığını Bilmesem de’, ‘Affetmem’ şarkılarıyla; 2024’ün ilk yarısında ise ‘Güzel ve İddialı’, ‘Habibi’, ‘Laf’ gibi parçalarıyla girmişti.

İki yıl art arda en üst sıralarda yer alarak müzik sahnesindeki şampiyonluğunu açık ara ilan eden BLOK3 şimdi de geçtiğimiz hafta çıkardığı yeni albümü ‘Obsesif’ ile bir kez daha rekor kırarak 5 milyon dinleme elde etti.

Spotify dünya listesinde ilk üçe giren Blok3 ‘Obsesif’ albümünün lansman konserini 13 Ekim Pazar günü İstanbul’da Volkswagen Arena’da verecek. Her konserinde hayranlarının karşısına ayrı bir sürpriz ile çıkan Blok3 geçen ay Yenikapı’da düzenlenen İstanbul Festivali’ndeki konser alanına helikopterle inmişti. Blok3’ün bu konserinde yapacakları da merakla bekleniyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Görenleri bir sürü soruyla baş başa bırakan en garip fotoğraflar
Görenleri bir sürü soruyla baş başa bırakan en garip fotoğraflar