Beşiktaşlı Lens'in Kadıköy korkusu

Beşiktaş'ın transfer döneminde Fenerbahçe'nin elinden aldığı Lens, bu hafta oynanacak derbide ilk kez Kadıköy'e çıkacak. Hollandalı oyuncu, tribünlerin tepkisinden çekiniyor.

Süper Lig'in 6'ncı haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olacak Beşiktaş'ta hedef puan ya da puanlarla dönmek. Siyah-Beyazlılar'ın Hollandalı oyuncu Lens ise forma giymesi halinde ilk kez Fenerbahçe'ye karşı oynamış olacak.

Siyah-Beyazlı ekipte tam da bu noktada Hollandalı oyuncuya uyarılar geldi. Maçın gidişatına göre oyuncuyu ikinci yarıda görevlendirmek isteyen Jeremain Lens ile teknik heyet özel bir görüşme yaptı.

LENS'S KADIKÖY UYARISI 

Fanatik'in haberine göre, Beşiktaş'ın saha içi kurmayları, Hollandalı futbolcuya “Statta ne olursa olsun, sakin kal” uyarısında bulundu. Lens'e tahriklere kapılmaması gerektiği söylenirken, yıldız oyuncu skor gidişatına göre derbinin ikinci yarısında sahadaki yerini alacak.

Öte yandan aydnı uyarıların Caner Erkin için de yapıldığı ve tahriklere karşı milli futbolcunun karşılık vermemesi gerektiği vurgusu yapıldı. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ucuzlaması ile sofralarımızda bol bol yer alan balığın faydasını artırmanın 6 püf noktası
Ucuzlaması ile sofralarımızda bol bol yer alan balığın faydasını artırmanın 6 püf noktası