Aşk ve Mavi 32. bölüm fragmanı Aşk ve Mavi 31. son bölüm Atv'de

Ekranların sevilen dizisi Aşk ve Mavi'de yine keyifli anlar yaşandı. Peki yeni bölümde neler olacak?

Aşk ve Mavi son bölümü ile izleyicisini yine ekrana kilitledi. Peki gelecek bölümde neler olacak? 

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mavi ve Safiye, doğacak bebekleri için alışverişe çıkarlar ve konağı oyuncakla doldururlar. Alınan eşyalar evde bazı kazalara sebep olur.

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜM İZLE ATV

Ali, Fatma ve Cemal arasındaki ilişkiyi sorgulamaya ve geçmişte neler olduğunu araştırmaya başlar. Cemal, Ali’nin bir şeyleri araştırdığını fark eder, onu durdurmaya çalışır.AŞK VE MAVİ KONUSU NEDİR?

Ali, otuzlu yaşlarında zengin bir ailenin oğludur. Ahmet adında bir adamı öldürdüğü için uzun yıllar hapis yatmıştır. Hapishanenin son yıllarında mektuplaştığı Mavi ile tahliye olduğu gün tanışır ve ikili hemen evlenmeye karar verir. Mavi’nin hapishanede onca insan içinde mektuplaşmak için kendisini seçmesi tesadüf değildir.Mavi, yıllar önce ölen Ahmet’in kardeşidir. Amacı bu olaydan sonra hayatlarının kâbusa dönmesine neden olan adamı bulup evlendikleri gece öldürmektir; ancak bilmediği bir gerçek vardır. Asıl katil, Ali’nin abisi Cemal’dir. Ali, Cemal’in karısı ve çocukları olduğu için suçu üstüne alarak yıllarca onun yerine hapis yatmıştır. Aslında Ali, nikah işlemleri sırasında Mavi’nin kimliğini görüp her şeyi anlamış; ancak aşkı için susmuştur. Düğün gecesi ise Mavi, Ali’yi bıçaklar. Ali ufak bir yarayla kurtulur ve birlikte yaşamak şartıyla Mavi’den şikâyetçi olmaz. Mavi her ne kadar karşı çıkmaya çalışsa da, ikili arasında imkansız bir aşk başlayacaktır.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Yeşilçam klasikleri ve dizi setlerinden hiç görmediğimiz kareler...
Yeşilçam klasikleri ve dizi setlerinden hiç görmediğimiz kareler...