Aşk ve Mavi 19. bölüm fragmanı - yeni son Atv

ATV'de ekranlara gelen Aşk ve Mavi dizisi bu akşam 18. bölümle ekranlara geldi. Dizinin 19. bölüm fragmanı şimdiden merak konusu oldu.

Aşk ve Mavi dizisi 18. bölüm ile izleyicileri ekrana kilitledi. Bu hafta dizide Mavi ile ilgili yeni gerçekler Ali'yi içinden çıkılmaz bir hale soktu. Ömer'le eskiden ilişkileri olduğunu öğrenen Ali ile Mavi'nin arası bozuldu. Aşk ve Mavi 19. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Başrollerinde Emrah, Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy, Cüneyt Mete ve Kenan Bal’ın yer aldığı, yönetmenliğini Hakan Arslan’ın üstlendiği aşk ve Mavi yeni bölümü ile ATV'de ekrana geldi. Aşk ve Mavi dizisinde Ali, Mavi ile ilgili yeni bir gerçeği öğrenince deliye döner. Ömer'in Mavi ile eskiden aşk yaşadığını öğrenen Ali ne yapacağını şaşırır.

AŞK VE MAVİ 18. BÖLÜM ÖZETİ

Aşk ve Mavi dizisinde bu hafta Ömer'in, Mavi'nin eski sevgilisi olduğu ortaya çıkınca, Mavi ve Ali'nin arasında bir gerginlik yaşanır. Hasibe, konağa geçici olarak kabul edilen Sevda ve İlyas'ı bir an önce evlerine yollamak için çare düşünmektedir. Gülizar ve İsmet'in nişan töreninde Pembe'nin itirafı ortalığı karıştırır.

Emrah (Ali)

Ürgüp'ün büyük ailelerinden Göreçkilerin ortanca oğlu. Abisinin işlediği cinayeti üstlenip, onun yerine hapis yatacak kadar fedakar, yürekli bir adam... Hapiste mektuplaştığı Mavi'ye aşık olur. Ona olan sevdası öyle büyüktür ki ölüm Mavi'nin elinden gelecek olsa bile razıdır. Celladına aşık olan Ali, bile bile onunla evlenir.

Burcu Kıratlı (Mavi)

Güzel, hırçın ve bir o kadar da naif. Çok sevdiği abisini gencecikken kaybetmiş. Yetmezmiş gibi aile onurlarının da ayakalr altına alındığını görmek. Şimdi Mavi'nin amacı hem intikamını hem de yerlerde sürüklenen onurlarının hıncını almak. Bu yüzden abisinin katiliyle evlenecek kadar gözü kara. Ama büyük düşmanına aşık olmak Mavi'nin planlarını bozacak. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Uluslararası Adana Film Festivali'ne damga vuran el sıkmama olayına Meltem Cumbul'dan açıklama geldi!
Uluslararası Adana Film Festivali'ne damga vuran el sıkmama olayına Meltem Cumbul'dan açıklama geldi!