ABD Genelkurmay Başkanı'ndan TBMM'ye sürpriz ziyaret

Darbe girişimi sonrası Türkiye'ye gelen ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph F. Dunford sürpriz bir şekilde meclis'i ziyaret etti.

 Güvenliği sağlayan emniyet güçlerinden ve basın mensuplarından bile habersiz şekilde gerçekleşen ziyarette Dunford, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile birlikte, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında saldırıya uğrayan Meclis'in hasar gören bölümlerinde incelemelerde bulundu.

Dün gece yarısı Irak'tan Adana'daki İncirlik Üssü'ne gelen ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford, geceyi burada geçirdi. Sabah ABD'li askerlerle bir araya gelen Joseph Dunford, Ankara'da Türk yetkililerle bir dizi görüşme yapacak.

Dunford, şu dakikalarda FETÖ/PDY üyesi darbecilerin bombaladığı TBMM'yi ziyaret ediyor.

Başbakan Binali Yıldırım ise Çankaya Köşkü'nde ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford'u kabul edecek. Joseph Dunford'un gün sonunda tekrar İncirlik'e dönecek ve yarın sabah Türkiye'den ayrılacak.

BAVULLU PROTESTO
ABD Ankara Büyükelçiliği binası yakınında toplanan Vatan Partisi Gençlik Kolları üyeleri, ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford’ın Türkiye ziyaretini bavulla protesto etti.

Ankara’nın Çankaya İlçesi’ndeki Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Ankara Büyükelçiliği binası yakınında bir araya gelen Vatan Partisi Gençlik Kolları Öncü Gençlik üyesi bir grup, ABD Genelkurmay Başkanı Dunford’ın Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile görüşmek üzere Türkiye’ye gelmesini protesto etti. ’Dunford Go Home Send Us Fethullah’, ’Get Up Coup Plotter Dunford’ yazılı pankart ve dövizler açan gençlik kolları üyeleri, "Amerikan Uşağı Hain Fethullah" sloganları attı.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Burçlara göre yaz aylarında tercih edilen içecekler
Burçlara göre yaz aylarında tercih edilen içecekler