YouTube'dan mp3 müzik nasıl indirilir?

Dünyanın en büyük video sitesi olan YouTube'dan video veya mp4 müzik nasıl indirilir? YouTube'dan müzik indirme nasıl yapılıyor?

 Youtube kuşkusuz dünya üzerinde en çok müzik dinlenen platformların başında geliyor.

Bu yazımızda ise Youtube MP3 dönüştürücüler ile nasıl videoyu müzik formatında indirebileceğinizi anlatacağız.

Youtube müzik video kliplerinin en çok paylaşıldığı platformların başında geliyor. Hal böyle olunda video klip olarak izlediğimiz müziklerin cihaazımızda olmasını istiyoruz. Peki Youtube MP3 dönüştürme işlemleri nasıl gerçekleştirilir?

Youtube üzerinde ki müziklerin veya video klipleri MP3 formatında indirmek için türlü program ve ektantiler bulunuyor. Bizde sizler için bu programları derledik.

youtube-mp3.org

Online olarak Youtube MP3 Converter yapan sitelerin en çok ziyaret edilen sitesidir. Bu sistemin kullanımı ise gayet kolay ve basittir. İstediğiniz Youtube videosunun veya müzik klibinin linkini koplayıp sayfadaki link bölümüne yapıştır gerekir. Ardından videoyu dönüştür butonuna tıklayıp dönüştürme işlemi bittiğinde download tuşuna basarak videou indirebilirsiniz.

clipconverte.cc

Bu sitede de bir önceki sistemde mantık aynı fakat sistem biraz farklıdır.

* Herhangi bir Youtube videosunun linkini koplayıp sayfadaki link bölümüne yapıştırın
* Ardından dönüştürmek istediğiniz formatı seçin
* En altta bulunan devam tuşuna tıklayın
* Dilerseniz videonun adını değiştirebilir veya videoyu başlangıç ve bitiş zamanını ayarlayabilirsiniz
* Başla butonuna basın

Offliberty

Siteye buradaki linkten girin ve link çubuğuna istediğiniz videonun linkini yapıştırın. Off ikonuna tıklayın. Ardından dönüştürme tamamlandığında ise Right-click here and ‘Save link as…’ sağ tıklayıp bağlantıyı farklı kaydet seçeneğini seçin. Dosya türünü MP3 seçtiğiniz takdirde müziğiniz hazır.

KeepVid

Online olarak Youtube dönüştürücüler arasında adı olan bu sitede da aslında MP3 dönüşütürme mantığı aynıdır. Buradaki linkten siteye ulaştığınız zaman link satırına Youtube linkini yapıştırıyorsunuz. Download tuşuna bastıktan sonra karşınıza dosya formatları ve kalite seçenekleri geliyor. Dilediğinizi seçip indirebilirsiniz.

Fakat bir uyarı da bulunmak istiyoruz. Bu siteler 3.parti site olduğu için farklı sitelere yönlendirme yapabilir. O konuda dikkatli olmanızı öneririz.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Börü ne zaman başlıyor? - Börü dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?
Börü ne zaman başlıyor? - Börü dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?