Yeni Matrix filmi yolda! Ne zaman çıkacak?

Geçtiğimiz aylarda sevilen seri Matrix'in yeni filmlerini göreceğimizin haberleri gelmişti. Şimdi ise yeni filmle ilgili detaylar çıktı.

The Matrix'in sinemaya döenceğini geçtiğimiz aylarda Zak Penn tarafından öğrenmiştik. Kendisinin yeni Matrix film için çalışmaya başladığını öğrenmiştik. Uzun süren sessizlik sonucu çalışamalardan ilk sesler gelmeye başladı.

Gelecek olan yeni Matrix filmi Zak Penn'in açıklamalarıyla, yeniden çekim, başa sarılma ve kaldığı yerden devam filmi olmayacağı yönündeydi. Bunun anlamı ise yeni filmin Matrix evreninde geçen ve öncekinden bağımsız yeni bir tat olmasına geliyor. Bu bilgiler ışığında Matrix evreninin genişelyeceğine şahit olacağız. Bu açıklamanın üzerinden oldukça uzun bir zaman geçmişti ki Zak Penn yeniden sahneye çıktı. Kaleme aldığı Ready Player One filmini tanıtırken Matrix projesi gündeme geldi. O da şu sözlerle yanıt verdi:

"Şu anda yeni Matrix senaryosu üzerinde çalışıyorum. Projenin hangi aşamada olduğunu maalesef söyleyemem. Matrix beyaz perdeye dönmesini dört gözle beklediğim bir dünya. Çok fazla detay veremesem de senelerdir Warner Bros'un başını ağrıttığımı söyleyebilirim. Bu yüzden birçok farklı projenin yanında Matrix'in de üzerinde çalışmaya devam ediyorum."

Yapılan açıklamadan tahmin edileceği üzere film büyük ihtimalle henüz çekim aşamasında değil. Hatta oyuncular bile belirlenmemiş olabilir. Fakat Zak Penn'in bu işi bırakmayacağı açık. Filmle ilgili detaylar büyük ihtimalle yakın zamanda gelmeyecektir. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Antik Mısır'ın 4 bin yıllık gizemi çözüldü
Antik Mısır'ın 4 bin yıllık gizemi çözüldü