Yeni Batman filminden kötü haberler! Ne zaman çıkıyor?

Yapımcılığını Warner Bros'un üstlendiği DC evreninde sular bir türlü durulmuyor.

İlk açıklandığı zaman hem yönetmen hem başrölde göreceğimiz söylenen Ben Affleck'li The Batman'dan iyi haberler bir türlü gelmiyor. Yönetmenin değişmesi, senaryonun yeniden yazaılması derken filmin çekimleri 2019'dan öcne başlayacak gibi gözükmüyor.

İlk başta çıkan detaylarda The Baman filminin yönetmenliğini ve başrölünü üstleneceği açıklanan Ben Affleck, daha sonra yaptığı açıklamada bunu yapmak istemediğini belirterek senaritlik ve yönetmenlikten ayrılmıştı. Onun ardından yönetmenlik koltuğuna Matt Reeves getirildi. Cloverfield ve Maymunlar Cehennemi filmleriyle tanınan yönetmen senaryo sürecini başa aldı. on olarak Ben Affleck'in artık Batman olmak istemediği iddia edildi ancak tecrübeli oyuncu çıkıp bu haberleri yalanladı.

Tüm bu yaşananlardan önce The Batman'in 2019 gibi izleyici karşısına çıkması bekleniyordu. Sürecin başa sarmasından sonra fazlasıyla zaman kaybedilmesi projeyi olumsuz etkilemiş gibi görünüyor. The Batman belirsizliği devam ederken Shazam ve Wonder Woman 2 için çalışmalar başladı. Bu yüzden The Batman'in çekimlerinin 2019'a vizyon tarihinin ise 2020 veya 2021'e kalması bekleniyor. Yaşanan bunca şeyden sonra filmi gerçekten izlebilecek miyiz merak ediyoruz açıkçası.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Lotoyu tutturmanızdan daha olası 10 şey
Lotoyu tutturmanızdan daha olası 10 şey