YDS 2018 sonuçları ne zaman açıklanacak - ÖSYM yabancı dil sınavı sonuç sorgulama

ÖSYM tarafından 9 Eylül'de düzenlenen Yabancı Dil Sınavı'na (YDS) giren adaylar, sonuçların hangi tarihte duyurulacağını araştırıyor. Peki 2018 YDS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 9 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirilen Yabancı Dil Sınavı (YDS) sonuçları için meraklı bekleyiş devam ediyor.

Gözler, sonuçların açıklanması için ÖSYM'ye çevrilmiş durumda. Peki ÖSYM takvimine göre YDS sonuçları ne zaman belli olacak? İşte ayrıntılar...

YDS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM'nin takvimine göre YDS sonuçlarının 4 Ekim Perşembe günü erişime açılması bekleniyor.

SORULAR VE CEVAPLAR YAYIMLANDI (TIKLAYINIZ)

Geçtiğimiz pazar günü tamamlanan YDS'nin sonbahar etabına ait soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı. Konuya dair ÖSYM'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle;

"9 Eylül 2018 tarihinde uygulanan 2018 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2018-YDS Sonbahar Dönemi) Temel Soru Kitapçıklarına, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 11 Eylül 2018 tarihinde saat 10.00'dan itibaren erişilebilir. Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile soruların tamamına ulaşabilir. Sorular, Temel Soru Kitapçığı dizilimindedir." 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ünlü isimlerin Sosyal medyada 2017 yılına damga vuran yaz paylaşımları
Ünlü isimlerin Sosyal medyada 2017 yılına damga vuran yaz paylaşımları