Yarın eczaneler açık mı | Sağlık ocakları hastaneler ne zaman açılır | 7 Haziran nöbetçi eczane listesi

Ramazan Bayramı bitiminde 7 Haziran Cuma günü hastane ve eczanelerin açık olup olmadığı merak ediliyor. Peki yarın hastaneler sağlık ocakları eczaneler açık mı?

Yarın eczaneler, hastaneler ve sağlık ocakları açık mı? sorusu birçok kişi tarafından merakla soruluyor.

Ramazan Bayramı tatili nedeniyle vatandaşlar sağlık işlemlerine ara vermek zorunda kalmıştı. Bayramda yalnızca hastanelerin acil bölümleri hizmet verdi. Peki hastaneler ne zaman açılır? Sağlık ocakları ne zaman açılıyor? Yarın eczaneler açık mı? Bu sorunun yanıtı haberimizde...

ECZANELER YARIN AÇIK MI?

Ramazan Bayramı resmi tatili Arefe günü öğle saatiyle birlikte başladı. Eczaneler özel işletmeler olduğu için Arefe günü öğlen saati sonrası kapandı. Eczaneler bayramın son gününe kadar yani 7 Haziran Cuma gününe kadar kapalı olacak. Cuma günü ise eczaneler açılacak. Öte yandan nöbetçi eczaneler ise bayram boyu hizmet verecek.

HASTANELER VE SAĞLIK OCAKLARI NE ZAMAN AÇILIR?

3 Haziran 2019 Pazartesi günü Ramazan Bayramı Arifesi olarak kabul ediliyor. Buna göre; Arefe Günü devlet hastanelerinin acil bölümleri hariç bu kurumlarda işlem yapılamayacak. Aynı şekilde sağlık ocaklarının da kapalı olacak.. Öte yandan özel hastaneler devlet kurumu olmadığı için buralarda işlem yapılabilecek. Hastaneler 7 Haziran Cuma günü açık olacak.

  İLGİLİ HABER Bayram sonrası bankalar ne zaman açılıyor | Yarin bankalar acikmi 7 Haziran 2019 Cuma Bayram sonrası bankalar ne zaman açılıyor | Yarin bankalar acikmi 7 Haziran 2019 Cuma

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Survivor'da ödül oyununun galibi hangi takım oldu?
Survivor'da ödül oyununun galibi hangi takım oldu?