Xiaomi'den mekanik saat

Çin merkezli dev teknoloji şirketi Xiaomi'den yeni ürün. Akıllı telefon ve teknolojik ürünler üreten Xiaomi, yeni ürettiği mekanik saatini tanıttı.

Kurulduğu günden beri akıllı telefonlarının yanında tüketici elektroniğine de önem veren Çinli teknoloji devi Xiaomi, şimdi de klasik tarzı benimseyen kullanıcılarının beğenisine sunmak üzere bir ürüne yoğunlaşmış durumda.

Bilindiği gibi Xiaomi, giyilebilir teknoloji alanında kullanıcının hayatını kolaylaştırılması amaçlanarak ortaya çıkmış olan akıllı bileklik serisi Mi Band ile tüm dünyada satış rekorları kırmıştı. Xiaomi, yeni ürünüyle birlikte kullanıcılarına teknolojik olmaktan ziyade oldukça zarif görünümüyle dikkatleri üzerine çeken bir mekanik saat serisi çıkarıyor. Bu seri, Xiaomi’nin CIGA ile yaptığı ortaklığın sonucu olarak piyasaya sürülüyor.

Xiaomi CIGA serisi saatler, belirli tarzını yansıtmak isteyen kullanıcıların dikkatlerini çekmeyi başaracak gibi görünüyor. Serinin ilk ürünü, piyasaya sürüldüğünde satış başarısı oldukça iyiydi ve dünya çapında birçok ödül kazanmıştı. Bu başarının üzerine Xiaomi, CIGA ile birlikte daha fazla kullanıcıya ulaşmak için tasarımlarında çalışmaya devam etti.

Günümüz akıllı saatlerinde bulunan çoğu teknolojiyi barındırmayacak olan saat, Çin’de 101 dolardan (570 TL) satışa sunulacak. Saati satın almak isteyen kullanıcılar kordon rengini kırmızı veya siyah olarak seçebilecekler. Bu ürün ile birlikte Xiaomi, neredeyse her tür pazara girmeye korkmadığını da kanıtlamaya devam edeceğini belli etti. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Daha önce hiç duymadığınız farklı bilgiler...
Daha önce hiç duymadığınız farklı bilgiler...