Ünlü sunucunun evine silahlı saldırı: "Can güvenliğimiz yok"

Geçtiğimiz günlerde ilk çocuğunu dünyaya getiren ekranların güzel sunucusu Tanem Sivar'ın Bordum'daki evine kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin ateş açtığı öğrenildi.

Evlendikten sonra Bodrum'a yerleşerek sakin bir yaşam süren sunucu Tanem Sivar'ın önceki günlerde köpeği zehirlenerek öldürülmüştü. Duruma isyan eden Tanem Sivar'ın şimdi de evine silahlı saldırı düzenlendiği ortaya çıktı.
Tanem Sivar-Edhem Dirvana çifti ile Bozburun'daki komşuları arasındaki olaylar büyüdü. Tanem Sivar, iki köpeğini öldürmekle suçladığı kişinin, önceki gün de tüfekle kendilerine saldırdığını iddia etti.

ÖNCE KÖPÖEĞİNİ ZEHİRLEDİLER ŞİMDİ DE...

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre Tanem Sivar ve eşi Edhem Dirvana'nın, köpekleri Django ve Pamuk'u zehirlediğini iddia ettikleri komşuları ile ilgili başlattığı hukuk mücadelesi sürüyor. Köpeklerini Bozburun'daki evlerinin bahçesine gömen çifte destek yağıyor.

 

YENİ DOĞUM YAPTI

Üç ay önce anne olan Tanem Sivar, "Django ve Pamuk, hamileliğim süresince beni ve bebeğimi korudu. Süleyman doğduktan sonra de başından hiç ayrılmamışlardı. Oğlum onlarla büyüyecekti ama şimdi ne oldu! Eşim perişan, ben perişan. Ben bir anneyim, iki saatte bir emziriyorum, sütüm kesilecek diye korkuyorum. Bize bunu yapan, gece bahçemize zehirli tavuk atan o kişinin cezalandırılmasını istiyorum. Evimizde yas var ama bu kişi yasalar gereği hiçbir ceza almayacak. En çok mülke zarar verdiği için küçük bir para cezasıyla kurtulacak. Neyse ki köpeklerimiz karneliydi, yoksa sokak köpeği diye o kadar bile cezası olmayacaktı" dedi.

 

"EVİMİZE ATEŞ AÇILDI"

Öte yandan bu açıklamalardan birkaç saat sonra yeni bir gelişme yaşandı. Sunucu, o komşu tarafından evlerine ateş açıldığını iddia etti.
Tanem Sivar, gözyaşları içinde şunları söyledi:

"Adam önce evinden havalı tüfekle ateş etti bize doğru. Şu anda da bahçemize kadar geldi. Ne yapacağımızı bilemiyoruz, buralar çok karıştı. Jandarma geliyor. Can güvenliğimiz yok. Bu psikoloji yüzünden sütüm kesilirse bunun hesabını sorarım."
Dirvana çifti, görüşmenin hemen ardından jandarma eşliğinde karakola gitti. Komşularının ateş açtıktan sonra kaçtığı, jandarmanın ise onu bulmak için yollarda kontrol başlattığını söyleyen çift, uzaklaştırma kararı aldırmak üzere de mahkemeye başvurdu. İfade vermelerinin ardından Tanem Sivar'ın anneannesinin Bodrum'daki evine geçen çift, oradan İstanbul'a dönecek. İstanbul'a dönüş tarihini bir ay öne çektiklerini söyleyen Tanem Sivar, "Can güvenliğimiz olmadığı için değil, burada o acıları yaşamamak için dönüşü öne çektik" diye konuştu.

VERİLEN DESTEĞE TEŞEKKÜR ETTİ

Tanem Sivar, yaşadığı acı olay sonrası sosyal medyadan gelen desteğe şu satırlarla teşekkür etti ve "Hayvan hakları yasası değişsin" çağrısında bulundu:

Hepinize sonsuz sevginiz ve desteginiz icin cok tesekkür ediyoruz. Django ve Pamuk u müthis özlüyoruz. Bu acı kalbimizinde derin bir yara acti / bu yara asla gecmeyecek ve izlerini daima tasiyacagiz. Tüm öfkemizi ve bu acinin verdigi tarifsiz kötü enerjiyi iyilige cevirmek su an elimizden gelen tek sey ... Sağolun iyi ki varsınız ve dilerim bir daha kimse bu ve buna benzer olaylar yaşamasın, yaşatılamasın. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ünlü isimlerin Sosyal medyada 2017 yılına damga vuran yaz paylaşımları
Ünlü isimlerin Sosyal medyada 2017 yılına damga vuran yaz paylaşımları