Ümit Özdağ'dan YSK'nın kararına sert tepki

Muhalif kimliği nedeniyle MHP'den ihraç edilen Milletvekili Ümit Özdağ, Fox TV canlı yayınına bağlanarak seçimlerin şaibeli olduğunu savundu.

MHP'den ihraç edilen Ümit Özdağ, YSK'nın 'mühürsüz pusulalar da sayılacak' kararına tepki gösterdi. Özdağ, "Bütün YSK üyeleri usülsüzlüğün önünü açıyor. Teker teker yargılanacaklar" dedi.

CHP yurt genelindeki sandıkların yüzde 60’ına itiraz etti. Gaziantep milletvekili Ümit Özdağ da FoxTV canlı yayınında bu gelişmeyi doğruladı. Özdağ, CHP’nin sandıkların yüzde 60’ına itiraz ettiğini açıkladı. Özdağ itirazın nedeni olarak ise mühürsüz seçim pusulalarını gösterdi ve “YSK’nın bu kararı kabul edilemez” dedi.

YSK'nın mühürsüz oy pusulalarının da kabul edileceğini açıkladığı karara MHP'den ihraç edilen Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'dan sert tepki geldi.

Özdağ, yaptığı açıklamada, “Bu, YSK tarafından referandumun iktidar lehine açık bir şekilde manipüle edilmesidir. Bütün YSK üyeleri usülsüzlüğün önünü açıyor. Teker teker yargılanacaklar. Türk halkının almış olduğu karara başta YSK olmak üzere herkes saygı göstermelidir” dedi. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
   23 Ocak KHK göreve iade edilen memurların listesi
 23 Ocak KHK göreve iade edilen memurların listesi